Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • YASKATIR

    aktív tag

    válasz Kbali #35756 üzenetére

    Miert, mi a gond a sima vivobook szeriaval (nem a 80k-s gepekre gondolok)?

    "És igen, normális gép nem nagyon van 300 alatt - mert nincs IPS kijelző, nem fullHD, szar a hűtése, rossz a háza és/vagy nem megfelelő a hazai garanciális háttér."

    Mint irtam az enyem boven 300k alatt van, IPS kijelzo, FHD, jo a hutes, jo a haz es nemzetkozi garancia van ra. Direkt rakerdeztem, hogy tudjak-e europaban szervizelni rendesen, megneztek es 10 perc mulva kozoltek, hogy igen, nem lesz gond ott sem. Egyedul a kozepkeletre nem terjed ki a nemzetkozi garancia.

    "i3 proci alá nem megyünk, mert 4 böngészőlap megnyitva és meghal a gép. "

    Baromsag, ez igaz volt 3-4 eve. Meg az a celeron is, amit emlitettem jobb multi core teljesitmenyt nyujt, mint a i3-5005U vagy a 6006U csak, hogy 2 peldat emlitsek. Nem en mondom ezt, hanem a geekbench meg a notebookcheck. Direkt megneztem neked (n4100-al) most 10 chrome tabbal (3 youtube fdh video, fb, gmail, 3 hiroldal, twitter, xda forum) tokeletesen megy a dolog.

    "SSD szükséges, mert a HDD nagyon visszafogja a gépet..."

    Ez igy van, ahogy emlitettem is. Egy legalabb 128GB-os M.2 SSD a rendszernek HDD meg minden masnak.

    "A mostani 150 ezres gépek (a még olcsóbbak pláne) meg sem ütik azt a minőségi szintet, mint akár az 5 évvel ezelőtt ugyanennyibe kerülők"

    Ez mar megint hulyeseg. Siman csak eldontotted, hogy igy van es kesz.

    Az itt a problema, hogy valakinek kell egy tok alap gep netezesre filmezesre, es minden kocka egybol atomeromuvet ajanl 50-100k-val dragabban, vagy valami hasznalt fos HP-t, ami 5 kilo es gusztustalanul is nez ki.

    Ezen amugy kar vitaznod, mert itt van tolem 2 meterre egy N4100-as gep (elotte pedig i3 volt) SSD-vel es latom, hogy mire kepes, te pedig maximum olvastal rola valakitol egy velemenyt. Reddit-en is amikor rakerdeztem az N4100-ra ott ugatottvagy 15 ember, hogy be se fog kapcsolni a gep meg mekkorafosmar meg hasonlok, aztan ugyan ugy, ha nem jobban megy a rendszer, mint az i3-al. Persze amikor irtam rola a kapcsolodo subon, hogy tok jo a dolog, a fikazok kozul egy se volt jelen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák