Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Xantor

    tag

    Sziasztok!

    Mivel a HP notebook topic-ban nem válaszoltak eddig, ezért szeretném feltenni itt is a kérdéseimet. Amelyik kérdésemre találtam topicot(hűtőpad,táska), azt ott fel tettem külön, de még rengeteg maradt megválaszolatlanul bennem. :) Az áldozat egy HP Pavilion 15-N052SH. Viszonylag keveset használom/hordozom, mindaddig, amíg munkába nem állok (aug.1.), emellett pedig otthon 98%-ban az asztalimat fogom nyűni. Ha pedig használom, akkor külön egérrel és esetleg billentyűzettel ha otthon nyomom.

    Tehát a kérdéseim:
    1) tudom-e cserélni az akkumulátort nagyobbra? Ha igen, akkor milyen típusúakat kell keresnem, körülbelül milyen árban találhatóak a piacon újonnan?
    2) ár/érték arányban milyen laptop hűtő volna hozzá megfelelő?
    3) szeretnék hozzá vásárolni még egy HP Business Backpack 17.3"-t (azért 17.3", mert ha egyetemen vagyok, akkor rengeteg kaját, cuccot viszek magammal, de nem szeretném két táskában megoldani a szállítást), erről van valakinek véleménye/tapasztalata?
    4) az adaptert hogyan érdemes használni? Például: Ha 2-4 napig be sem kapcsolom a gépet, de az adapter áram alatt van és be van dugva a notebook-ba, akkor nem volna jobb esetleg kihúznom a gépből és az elosztóból?
    5) az akkumulátort kell-e kivennem? Előző példán alapulva ha 2-4 napig nem kapcsolom be, akkor érdemes-e kivenni addig a gépből? Vagy ha 1-2 hétig nem használom a gépet?
    6) milyen időközönként érdemes teljesen lemeríteni az akkumulátort?
    7) ha az optikai meghajtót nem használom, akkor SSD/HDD beépítőkereten kívül milyen hasznos eszközök léteznek oda?
    8) ha vonaton utazom, akkor létezik-e olyan praktika/megoldás/eszköz, hogy rendesen tudjon lélegezni a gép alja mindamellett, hogy nem roskadva kell a lábaimon tartani?
    Érdemes-e még valamit tudnom, valamire odafigyelnem? Bármilyen tanácsot szívesen fogadok!

    Előre is köszönöm a segítséget! :R

    A józan ész olyan ritka manapság, hogy lassan a "szuper erő" kategóriájába sorolható...

Új hozzászólás Aktív témák