Hirdetés

Aktív témák

  • gagaist

    csendes tag

    Sziasztok!

    Hátha ti tudtok valamit javasolni.
    Írtam az Acer szervíznek, ők annyira nem tudtak használható ötletet adni, próbáljam meg tesztelni Vistával a gépet, lehet úgy menni fog. De ha hardveresnek érzem a problémát, akkor küldjem el gar-ra.
    Tehát a probléma (ezt írtam az Acernek)

    "Tavaly novemberben beszerzett Acer Aspire 5920G-602G25Mn notebookkal a következő probléma merült fel: bizonyos programok használata miatt az notebookra telepített Windows Vista Home Premium operációs rendszert le kellett cserélnem Windows XP-re. A magyar és európai honlapokon nem találtam ehhez a típushoz megfelelő Windows XP-s drivereket, a support szolgálat felhívása után azt az információt kaptam, hogy az amerikai Acer honlapon megtalálhatóak ezen driverek. Ezeket meg is találtam, az operációs rendszert fel is telepítettem. Viszont egy idő után „kék halállal kiakadt” a notebook. Egy darabig így használtam a rendszert, volt hogy egy nap kétszer-háromszor is fellépett ez a hibajelenség, volt, hogy egy hétig folyamatos használat mellett egyszer sem.

    Következő lépésben újratelepítettem az XP operációs rendszert, viszont a jelenség továbbra sem szűnt meg. Lefényképeztem a hibajelenséget, hátha így tudnak valamilyen tippet, információt, tanácsot adni, hogy megszüntessem ezt, anélkül, hogy nélkülöznöm kellene hosszabb időre a dolgot.
    [link]

    A recovery disk megvan, két dvd, csak azzal kapcsolatban annyi félelmem van, hogy azt a rendszer eredeti állapotáról készítette az acer segédprogram. És azóta a winchestert máshogy particionáltam. Van egy 200 gigás adat partícióm. Ha a recovery diskről felteszem a vistát, akkor az a másik partícióra fog települni, nem nyúl a 200 gigáshoz hozzá? Előre is kösz!

    Üdv/gagaist

Aktív témák