- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loach
tag
válasz kaller1 #7800 üzenetére
nem, met már fáradt vok ahhoz hogy mindegyiket megjegyezzem amire válaszoltam, és egyszerre csak egyet tud alul megjeleníteni ez a kuka, amire válaszolni lehet
Hát akkor fájó szívvel meg kell válnim tőle..pedig reménykedtem, hogy esetleg vhogy ügyesen csakcsak, és akkor lett volna egy ötödik működő telóm
Tényleg, vajon az M2es kártya is kuka?vagy az megúszhatta épen??? (figyelitek micsoda szóvicc??Megúszhatta a Balatont)[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Loach
tag
válasz Viktor0610 #7802 üzenetére
találó...de még gondolkodni is fáradt voltam Nem baj, egyszser belefér...Majd legközelebb, de kössz a tippet!!!
-
Loach
tag
-
Loach
tag
Esetleg még próbáld meg ezt, igaz ez G800ra lett írva... :
elmondom a legegyszerűbbet a G800 java feltöltéshez:
minden játéknak külön mappát csinálsz, benne a jaddal és a jarral
beállítod a telefonon PC kapcsolatoknál, hogy kérdezzen csatlakozáskor, összedugod a géppel, és kiválasztod a médiatárat. ekkor a PC látja a telefont, és azon belül a Phone meghajtót. Jobb klikk, új mappa, mappa neve: Games
Ebbe a mappába bemásolod a jad és jar fájlokat tartalmazó mappákat (ez azért jó, mert így törlésnél nem bántja a többi játékot továbbra is futni fognak)
ha végeztél lehúzod a telót, és jönnek a kódok:
*#6984125*#; (4)Internals; *#9072641*#; (7)Storage settings; (1)Update media database; (2)Update Java DB; (8)Create Ax Dat File
Ennyi lenne, nekem és a haveromnak műxik, remélem másnak is menni fog, ha nem akar a BitPimmel szórakozni
vagy ha így nem megy, talán ez segít: töltsd ezt le:[link] és akkor elméletileg ezen az úton sikerül majd feltelepíteni:Leírás, hogy rakjuk fel a játékokat.Először is lépjünk be a telefon következő menüjébe: alkalmazások/java alkalmazások
Itt megjelenik a játékok listája. Gyárilag 3 játék található meg rajta. A bal funkció gombot lenyomva belépünk az opciók menübe, majd a 8as pont alatti hálózati beállításokat választjuk.A beállítások a következők legyenek.
Hozzáférési pont neve: Internet
Bejelentkezési azonosító: Üres
Jelszó: Üres
Kiszolgáló: letiltEzek után csatlakoztatjuk a telefont usb kábelen keresztül a géphez. Samsung pc studioval ellenőrizhetjük ezt, de naon fontos h utána kapcsoljuk ki a pc studiot.
Állítsuk át a telefont hogy képes legyen a java játékok fogadására. Írjuk be a telefonba h #*536963#
Indítsuk el a softpick nevü progit. Install közben megjelenik 1 hiba üzenet. Csak nyomd meg az OK. Megjelenik egy választási lehetőség. USB port in exclusive mode-t válaszd. Elindítod a progit de még NEM aktíválod
jobb oldalt megjelenik az ikonja egy piros x-el. Jobb klikk / setting és a bluetooth/ serial lapfül és a com3 devicess_mdm0 portot válaszd (a számozás eltérhet). Ezek után már aktiválhatod is a progit. Jobb klikk az ikonra lent és activate PPP. Megjelenik egy üzenet és a cancel-t válaszd.Ha a letöltött játékból csak a jar file van meg, ekkor szükség van a jadmaker nevü progira h csiánljunk egy jad file-t.
Indítsuk el az uploader nevü progit.
Add menügomb és keressük meg majd válasszuk ki a kívánt játék jad file-ját.Ezután a teloba pötyögjük be h #*5737425#
Ez jelenik meg:
PPP fel
Verzió letöltése
TCK FUTTATÁSaElőször a ppp fel menüben az usb-t kell válsztani. Fontos h elég csak egyszer kiválasztani, nem kell minden egyes játék előtt ezt elvégezni, mert különben újraindul a teló!
Most jöhet a verzio letöltése:
Automatikusan elindul a java feltöltés. Ha újraindul a teló akkor vmit rosszul csináltál, kezd előlről az egészet!Nagyon fontos.:
Ha már befejeztük a játékok feltöltését a végén írjuk be h #*536961#, ezzel visszaállítjuk a wap használatot.Formátum.: java
Mennyiség.: 5 játékmappa, +1 alkalmazás.Mindegyik Samsung telefonon működik.
Ha még mindig lennének vele gondok, akkor itt nézz utána, ez az egész az E250el foglalkozik [link]
[ Szerkesztve ]
-
pok.tom
aktív tag
azt szeretném megtudni h. milyen 2sinkartyas mobilok léteznek d880 on kívül Mo. elérhető áron
igen tudom van 1 fórum
idén még 1hsz sem volt szal esélytelen h. ott választ kapjak
thx -
Mamuska
őstag
-
Davey7
senior tag
lehet olyat csinálni,hogy van egy 70es telószámom és én pannononos szeretnék lenni és úgy ahogy van viszem a számomat csak a pannonnál leszek előfizető? vagy a 70-et mindenképp lecserélik az elejéről?
-
MODERÁTOR
-
pok.tom
aktív tag
válasz Viktor0610 #7815 üzenetére
és van akinek megéri ez?
-
MODERÁTOR
-
pok.tom
aktív tag
válasz Viktor0610 #7817 üzenetére
oké, akkor lehet előfizetős szerződést is átvinni.
-
Kickass
őstag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy Samsung i550w-re lehet e és milyen módon magyar nyelvet vcarázsolni ha alapból nincs rajta, Symbiből kiindulva gondolom meg lehet vhogy oldani csak hogy ez a kérdés.
-
Davey7
senior tag
nekem azért lenne jó,mert kényelmetlen lenne annak a kb. 100 emberkének új számot megadni...meg hivatalos helyeken is ez van...decemberbe lejár a szerződés és talán váltok...
kb. mennyi a díja ennek a számhordozásnak?remélem nem horribilis összeg... -
pok.tom
aktív tag
Ha lejár a szerződés akkor már más téma van, amit korábbi hszben is írtam.
Akkor nagyon rugalmas a számhordozás!
itt a húségnyilatkozattal lehet "szopni" mert ott pénzt is le kell rakni a szám horodzás miatt, (szerződés felbontás) ah. azt Viktor leiírta, de akkor téged ez nem fog fenyegetni. -
MODERÁTOR
-
Davey7
senior tag
válasz Viktor0610 #7823 üzenetére
váóó az tök jó! én régebben azt hallottam,hogy ennek van valami külön díja,de akkor ez így nagyon jó. Azt hittem vagy 5000HUF lesz,de még akár annyit is megért volna...
-
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Van egy 6630-am, de nem vagyok megelégedve az üzemidejével, ezért arra gondoltam, hogy beszerzek egy erősebb aksit hozzá. Utángyártott lenne a legjobb mind árban mind teljesítményben: merjek-e ilyet venni?
Előre is kösz a segítséget.piadex2
kontakt: +36 70 502 2167 ; mail, privát
-
piadex2
senior tag
Oké, köszi mindkettőtöknek.
piadex2
kontakt: +36 70 502 2167 ; mail, privát
-
viktor008
csendes tag
helo
új vagyok még errefelé
vettem egy Vodás mobilt(nem kártyafüggetlen) előtte mindig is T-Mobile os voltam
a kérdés az lenne hogy a T-Mobile os sim ről átlehet e tenni a zsír új vodás sim re a tel számokat??? vmi progi vcan e ami erre való
előr eis köszi a segítséget -
Cheesy
őstag
válasz kaller1 #7775 üzenetére
Vettem kábelt, rádugom a gépre és már pittyog is a teló, a gép is telepíti, lemezmeghajtóként megjelenik a memóriakártya - már ha lenne benne.
Elindítom a Motorola Mobile Tools-t, az rögtön telepíti a modemet (de minek, nem akarok én netezni a telefonról), aztán egy setup rész következik, ami kb. 8 percig tart és a végén kiirja, hogy nem tudta telepíteni a telefont, így nem fog működni. Ezt már eljátszottam 3x, másodjára átállítottam a telón, a "memóriakártya" helyett "adatkapcsolat" legyen, de így sem működik.
5let?www.vakbelmutet.hu
-
Enájte
csendes tag
Még az a bajom lenne, hogy nem jó így sem. Próbáltam azt a progist is (Softickppp), de a kódnál azt írja ki, hogy hálózati hiba.....
Nem tudom mi lehet a gond, pedig annyira nem vagyok hülye, hogy rosszul csináltam volna.
Remélem v.mi okos hamarosan talál rá v.mi megoldást....
Azért köszi mindent.
By -
Fpeti
csendes tag
Hello!
Engem olyan kérdés foglalkoztat, hogy létezik-e olyan progi nokiára ami küldéskor beduplázza és két számra küldi el az sms-t? Az egyik egy állandó szám a másik, meg azé akinek szánták...
-
llneo
csendes tag
Sziasztok!
Telefont kell vennem apósomnak. Anyósnak egy kikötése volt, hogy le lehessen tiltani após volt szeretőjének a számait...
Én úgy emlékszem a Sony Ericssonok tudnak ilyet de mindeképp kéne nekem valmi ötlet ajánlat, hogy mit vegyek az öregnek!
A segítséget előre köszönöm!
Aki csak szivatni akar kérem most kíméljen, nem akarok 100 ezret kidobni úgy egy telóra, hogy ezt nem tudja!
A t-cöm-nek azt se hiszem el amit kérdez, nem, hogy amit mond!
-
kaller1
veterán
SE telefonokban csak a szoftver megpiszkálása után lehet "fekete" listát létrehozni.Hívásszűrés van ugyan,de nem igazán jó.
Én mondjuk egy Nokia 6120c készüléket ajánlanék,az ára és a szolgáltatáskínálata nagyon jó.Ez symbian rendszerű,és vannak hozzá profi hívásszűrő programok..::> <::.
-
S W A T
senior tag
-
Möhe
addikt
Tegnap sikeresen beszakadt a 6280-as képernyője az övemre csiptetett tartóban.Nemtudom hogyan,de attől függetlenül működik,illetve működött,mert azóta kölcsöntelefonnal vagyok. 12k lesz az új bele.Megéri vagy keressek inkább egy új telefont? Illetve nem szivárog a folyadék a képernyőből? A hátára fektetve tartom.
köszi -
Möhe
addikt
válasz Ricardo #7842 üzenetére
Nemtudom hogyan,történt,de az övemre csiptetett bőrtokban volt.Nem ütöttem be,nem nyomtam oda semminek mert azt észrevettem volna.A telefont szeretem,nincsen vele gondom,de most vegyek egy újat mert ennek rossz a képernyője? Inkább maradok ennél.Ami meg tetszene az E66-os,megint horror áron megy.Valamiért ragaszkodom a Nokia-hoz.
-
S W A T
senior tag
Ennyí pénzért én már inkább vennék 1 újat. Amit lenulláztál azt nem lehet beadni v-hova alkatrésznek Gondolom azér valamit fizetnének érte.
Szerinted másik Nokiát nem lehet venni.
A polgármesteri hivatal is alátámasztotta Mónika létezését, üvegcsont betegségét és a gyűjtést. Esztergályos Cecília is segít, video: http://href.hu/x/9x9v Ha Te is segítenél: http://href.hu/x/9wol <<< "Peace, Love, Empathy" by Kurt Cobain >>>
-
sto1911
veterán
-
Möhe
addikt
Nah most beleraktátok a fülembe a bogarat.
6288-ast vagy 38k ért új N72-est tudnék rendelni,megéri?
Jah a sérült telóm már kissé ütött-kopott,szóval nem érné meg beadnom.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest