Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    Sziasztok, Nokia Lumia 520-ra keresek felhő alkalmazást, ami PC-re is telepíthető. Lényeg, a gyors adatmozgatás a teló és a gép között, lehetőleg ki-be dugdosás nélkül.

    részletezve:

    A lényeg a következő, eddig Dropboxot használtam, ám szerencsétlen módon a Note3-am meghalolt, ezért előbányásztam a fiók mélyéről ezt a windows csodát :)
    Ami miatt gondban vagyok.
    Pusztán fotókat kellene készítenem, ami eddig úgy történt, hogy a DB fent volt a telón, és a szg-eken is, ezért gyakorlatilag a kép lövése után szinte azonnal megjelentek a fotók a gépeken (és természetesen a felhőn is, de ez most lényegtelen ebből a szempontból) ami a gyors adatátvitel tekintetében igen kényelmes megoldás volt, ugye nem kellett kábelt ide-oda dugdosnom, satöbbi.
    Amit szeretnék:
    Próbáltam a DB-t de a Nokia (vagy MS) saját áruházában erre nincs találat, pedig de jó is lenne ...
    Hát ha nem is DB, de valami hasonló, ami a PC-re is feltelepíthető, és azonnal (vagy kisvártatva) megjelennének a képek, amikkel azután tudok dolgozni.

    Tehát a fentiek tekintetében nem ragaszkodom sem a Dropboxhoz, sem a felhő megoldáshoz, a lényeg, a fotók gyorsan, lehetőleg kábelek nélkül, és egyéb felesleges nyomkodás nélkül kerüljenek a PC-re.
    Helyi háló, ill NAS (Zyxel NSA310) van, ha ez segít az alkalmazás keresésében.

    Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák