Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 6111

    csendes tag

    Helló!
    Nokia 6111esem van, működik viszonylag gond nélkül, de 2 bajom azért van vele:
    1ik,a kisebbik gond: a kamerája csak fekvő üzemmódban használható, és nem találtam olyan opciót, hogy a fekve késített fényképet el lehessen fordítani. A gond ezzel az, hogy ha saját fotót akarok háttérképnek berakni, akkor a fekve fényképezett fotót úgy rakja a ki a kijelzőre, hogy a fénylkép két oldaláról levág 1-1 részt. Vagyis ha azt akarom, hogy pl én legyek a háttér(mert ilyen egoista vagyok :) ), akkor úgy kell lefotózni engem, hogy mellettem mindkét irányba legyen jó sok üres tér, amit a telefon majd nem jelenít meg. Nem igazán tudom érthetőbben elmagyarázni... nem tud valaki valami megoldást?

    A másik problémám ennél komolyabb, és emiatt az első probléma megoldása várhat is. A baj ugyanis az, hogy ha beteszek bármilyen saját fotót háttérképnek, akkor készenléti állapotban a 0 gombot megnyomva a telefon a webhez akar csatlakozni. Így tárcsázni sem tudok, mert amint kezdeném beütni a 06-ot, elkezd webhez csatlakozni.
    De amint kiveszem a háttérképet akkor már nem reagál így a 0ra. Vagyis csak úgy tudok telefonálni, ha nincs bent háttérkép.
    Tud valaki segíteni? Volt valaki másnak ilyen gondja?

Új hozzászólás Aktív témák