Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • s4hu|SyD^

    addikt

    válasz spirik #19147 üzenetére

    Hát ha a 24 idősnek számít. :DDD

    Személye szerint én se vagyok Samsung párti, nem tudom miért, de az lenne az utolsó amire gondolnék, akkor már inkább LG. Nekem is a Nokia jön be kinézetre stb. mint ahogy írtam, de ha lesz rá módom megnézem mindet élőben ami szóba jöhet.

    Személy szerint érdekelnének az SMS és híváson kívül a játékok is zene, rádió, videó esetleg és persze a fényképezés is. Talán a mobil netezés is szóba jöhet nem tudni.

    Van még rá vagy 3 hetem, 1 hónapom hogy utánanézzek a telóknak. Vagy esetleg spórolok még többet és beruházok egy 60 ezer forint körülire. Hátha addig mennek is le árilag.

    Ismerősöm, aki úgy ahogy tisztába van a mobilokkal a Nokiát ajánlotta nekem személy szerint, ő azért tisztába van vele, hogy mikre mennyit használnám.

    Mint mondtam lehet idővel több mindenre használnám(e-mail, net, olvasás stb.), szóval ha arról van szó akkor tényleg költök többet, de akkor évekig ne kelljen lecserélni, bár tudom a mobilos piac igen gyorsan fejlődik, most látok egy kis leállást szóval ideje bevásárolni. :)

    Várom a további ajánlásokat! :)

    [ Szerkesztve ]

    "Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

Új hozzászólás Aktív témák