Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
Ja hát csak az persze jóval drágább és lehet sose térül meg. Jelen esetben egy E63-as 30k használtan, újonnan 1,5x annyi (45k). Kérdés hogy a 15k megtérül-e, mert ha a használtnak baja van akkor javítani kell és 15k-ért nagyon sok mindent lehet cserélni benne. Ha túllépné akkor megtérülne. Viszont az újon meg sokat bukok ha el akarom adni.... nagy dilemma....
Impossible is nothing
-
akos3
addikt
válasz meroly #16203 üzenetére
Én mindig használtan veszem pár hónaposan évesen a telóimat. 2 év gyári gari van rajtuk, szal mikor hozzámkerülnek még akkor is bőven van rajta gari, sőt mikor eladom még akkor is. Hidd el sajnos ezek már kiszámíthatatlanok, szükséged lesz a garira.... Megér 15k-t a különbözet mindenképp. Gondolom nem 2 hétre vennéd a telót
-
meroly
veterán
Hát párszor nekiindultam már telóvásárlásnak úgy, hogy nem két hétre veszem, aztán mégis az lett belőle. Jó mondjuk ennyit nem is jártam utána mint ennek az E63-nak.
És sajnos - bármily meglepő - de nincs olyan verzióban amit te írsz (pedig nekem is az felelne meg a legjobban). Pár hónapos, akár egy éves használt, legalább minden frissítést megcsinált rajta, ami gondja volt kijavíttatta és még van 1 év a gariból. De ilyet ebből nem találniImpossible is nothing
-
akos3
addikt
válasz meroly #16205 üzenetére
Mondjuk igaz h az E63 annyira nem elterjed, szal valószínű ez lesz az oka
Nem tok mit mondani, vagy kifizeted újonnan, vagy keresel mást, vagy vársz és lecsapsz egyből ha vki feltesz egy ilyen hirdetést. Neked kell mérlegelni, h mennyit áldozol rá és h mennyire sűrgős a vásárlás. -
whited
addikt
hy
mikor és hol lehet venni majd nokia x6 16gb-t?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
zvaragabor
senior tag
Hi. Sony Ericssonnal kapcsolatban van kérdésem, mégpedig a 'W' szériával. Megéri váltani az mp3 lejátszó/telefon kombóról egy ilyen telefonra? Bírja az aksija, vagy pár nap alatt lemerül? Emellett én telefonon játszok is esténként, suli után, suli szünetben. Zenét esténként, illetve suliba és suliból hazamenet hallgatok, ez kb napi fél és 2 óra között variál.
Másik, hogy a W széria nyújt is többet zenelejátszás terén, mint akármelyik másik (K, T, C...) széria? Nem a funkciókra gondolok, hanem hang minősége, vagy bármi, ami a minőség javára válik. Vagy akár hogy az akksi tovább bírja.
Végül a W szérián belül a tipusokra vagyok kíváncsi, hogy ezek között van-e valami minőségi fejlődés (gondolom van)? A W902-t és W960i-t nézegetem egyenlőre. W902i ugye fiatalabb kb 2 évvel (09 eleje), de minőségre lehet ugyan olyan jó, vagy akár jobb a másik? A klasszikus forma tetszik, csúszka, szétnyitható meg a többi nem. Még a W302 is tetszik, pont, mert egyszerű, letisztult, puritán.
Válaszokat előre is köszönöm.
I put a joke into the joke so you can laugh while you laugh,
-
kisboxi
tag
Hy.
Akadt egy kis problémám a telóval. Van egy Nokia 3600 slide-om, szoftverfrissítés közben eltűnt belőle a magyar nyelv. A kérdésem az lenne, hogy vissza lehet bele varázsolni valahogy?"Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errare perseverare."
-
beni121
aktív tag
Szeriontem ne menj bele, tapasztlat, ugyan nem ez amit írtál hanem magánszemélytől,de az is épp eléég nekem ahoz hogy legközelebb már csak személyesen intézzem az ilyen dolgokat.
Samsung Galaxy Note4/Note9. Ha fontos: +3670-398-0855. Rejtett számot nem veszek fel, es nem hívok vissza :-) :-) :-)
-
beni121
aktív tag
Van nekem egy htc touchon és az lenne a kérdésem hogy lehete rá tenni valamilyen iphonosmenüt, illetve a qwerty billentyűt hogy lehet beállítani normális méretre.
Samsung Galaxy Note4/Note9. Ha fontos: +3670-398-0855. Rejtett számot nem veszek fel, es nem hívok vissza :-) :-) :-)
-
ikiviki
aktív tag
válasz kisboxi #16216 üzenetére
Leirás az nincs sajnos hozzá.De magánba csak igy tudod megoldani ,hogy ne keljen fizetni érte..ha nem mersz belevágni ,szervizboxal megoldom neked..
beni121
Szabaduszó vagyok ,de mivel szervizelek csak tudom ..előszőr kérdez ...
[ Szerkesztve ]
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=ikiviki&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
meroly
veterán
Nincs meg valakinek Maros Dóra: GSM című könyve? (egyetemi jegyzet)
Impossible is nothing
-
Windsurfer
tag
válasz beni121 #16218 üzenetére
iPhone menü és egyéb dolgok [link] de nem ajánlom mert abba a kis Touch-ban (nekem is volt olyan - ill van, csak eladó) 200mhz dübörög és ha egy ilyet fölteszel kb kaparni fogod a falat.
A gyári bill-t meg esetleg cseréld le az SPB Keyboard-ra.[link]Motorola Defy Full Stock ^.^
-
kaller1
veterán
-
Síposzsuzsa
csendes tag
Sziasztok!
Az előbb véletlenül a Motorolás oldalra írtam, de ide kellett volna:
Az új Samsung -spica-mat nem támopgatja az a sAMSUNG New pc sUITE, AMIT HOZZÁ KAPTAM. (fELISMERI, CSAK "NOT SUPPORTED DEVICE"- ÍR. (Bocs a verzálért)
Lehet valahogy betűnagyságot növelni? Az sms alig olvasható.
Köszi! -
kaller1
veterán
válasz Síposzsuzsa #16223 üzenetére
Az Android appz topikban vannak sms kezelő programok, ott nézz szét.
.::> <::.
-
godness
csendes tag
Sziasztok!
Valaki erről az oldalról tud valamit?www.olcsomobilok.atw.hu
Apple iPhone 3GS 16GB fekete 48 600 Ft és kicsit a dolog
Intel Q9650 3Ghz 12mb,Noctua NH-C12P(proci hűtő) ,Asus p5k,4X1GB 1066 memory,HD5770 1GB GDDR5,2TB,1X32col Samsung full HD TV 2X24col samsung full HD
-
godness
csendes tag
-
godness
csendes tag
válasz Windsurfer #16231 üzenetére
okés megy PÜ
[ Szerkesztve ]
Intel Q9650 3Ghz 12mb,Noctua NH-C12P(proci hűtő) ,Asus p5k,4X1GB 1066 memory,HD5770 1GB GDDR5,2TB,1X32col Samsung full HD TV 2X24col samsung full HD
-
godness
csendes tag
válasz Windsurfer #16231 üzenetére
javitva
[ Szerkesztve ]
-
atesz117
aktív tag
-
Teszla_
senior tag
Sziasztok!
Kaptam nemrég egy Nokia 3650-es telefont. A probléma az lenne vele, hogy bakapcsolás után megjelenik a Nokia logo, majd eltűnik. Olyan mintha újraindulna a telefon, mert ezt négyszer egymás után megcsinálja, utána pedig kikapcsol. Két akksival is próbáltam. Formázást is próbáltam, de kevése ideig látszódik ahhoz a Nokia logo, hogy formázni lehessen (3230-nál is volt ilyen, de ott folyamatosan látszott a Nokia logo; sikerült is formáznom).
Lehet ezzel kezdeni valamit? Szoftverfrissítést mintha láttam volna, hogy így is lehet (elvileg) csinálni. Ha lehet, akkor mi kell hozzá? Mert csak egy akksim van hozzá, meg öcsémnek van egy töltője, de ennyi. Se adatkábel, se semmi más.
Előre is köszi a segítséget. -
godness
csendes tag
Sziasztok vettem iphone 3G-t leszeretném cseréltetni az egész full házat,fehér hátlapos megoldásra.van valakinek valami segitsége, hogy esetleg hol tudnám ezt véghez vinni,Budapesten?
-
-
yazid
csendes tag
sziasztok
Azt szeretnem kerni aki esetleg tudna segiteni nekem ,hogy alcatel ot800 ra skypet szeretnek telepiteni azt szeretnem ha valaki leirna reszletesen mivel elegge gyenge vagyok ezekez a dolgokhoz persze csak akkor ha mukodik rajta.
Halottam nimbuzz meg ezekrol amelyik a legjobban mukodik az a lenyeg hogy skype legyen benne azt kellene leirja valaki.
elore is kosziszpen
yazid erdely -
Lasy
veterán
Gyári "Skype Lite" progi
Bár ennél a proginál a hívásokért kell skype kredit.
Illetve ugye internetforgalomért is fizetni kell ha van net előfizetésed akkor ugye abban benne van.
1. - Nyisd ki a mobilos böngésződet!
2. - Menj rá erre a címre: http://skype.com/m
3. - Az oldalon válaszd ki a mobiltelefon típusodat
4. - Letöltöd, elindítod és már megy is!+36702778032
-
yazid
csendes tag
lementettem a mmoriakartyara de nemtudom megnyitani
-
Teszla_
senior tag
A kezdő hsz-ben leírtam, hogy egy másik telefont - konkrétan egy 3230-at - sikeresen formáztam, így tudom, hogy a bekapcsgomb megnyomása előtt kell "rátenyerelni" a három másik gombra. Tessék figyelmesebben olvasni ezt nem konkrétan neked írtam, hanem mindenkinek, mert efelett úgy látom mindenki átsiklott.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest