- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bensee
tag
Sziasztok!
Adott egy TV, ami HDMI kábellel van összekötve a gépemmel, így gépen, online TV-zek, stb.., aztán akkor át kell váltanom a Hangkezelőbe, hogy a TV-ről szóljon a hang, közben pedig ha a gépen elkezdek játszani vagy youtube-zni vagy bármi más (osztott képernyővel van megoldva a dolog, szóval az asztal jobb oldalára van kihúzva a TV programja, az asztal bal oldalát pedig játékra vagy netezésre használom, remélem értitek, késő van már )
DE a kérdésem az lenne, hogy meglehet-e valahogy azt oldani, hogy külön-külön szóljanak?
Mármint menjen a TV program ott magának és a TV-re csak azt a hangot adja, ami a programból érkezik, a fő gépen, amire egy erősítő és egy sztereó hangfalpár van csatlakoztatva, azon meg a játék hangja szóljon meg ezek.
Bocsi, ha kicsit érthetetlen, késő van márElőre is köszi a válaszokat!
További szép estét!Nincs végzet, csak ha bevégzed!
-
Bensee
tag
Sziasztok!
Adott egy Trust GXT 545 wireless gamepad, amit persze PC-n használok X360 kontrollerként.
A problémám az, hogy a bal analóg joy-om meghülyült. Pontosabban elindítom pl. a Fallout 4-et, vagy a Skyrimot, Rise of The Tomb Raidert, akármit, a menüben semmi gond, tudok navigálni rendesen a joy-jal, de amint a játékba érek, folyamatosan olyan, mintha lassan hátrafele mozognék. Szóval mintha a bal analógot folyamatosan lefele nyomnám, hogy haladjak hátra. Nem értem. A kontroller zsír új szinte, az előző windowssal tökéletesen ment (7), de mióta újrapakoltam a 10-el, azóta produkálja ezt.
Van erre valami megoldás?
Egyébkén,t ha a Steam nagyképernyős módját használom a kontrollert, akkor ott is tökéletesen funkcionál, menükben is, csak a játékokban csinálja ezt.
Próbáltam kalibrálni a vezérlőpultban, de nem változott semmi.
Esetleg valami ötlet?Nincs végzet, csak ha bevégzed!
-
Bensee
tag
válasz Aryes #106374 üzenetére
Van a kontrolleren X input mód és Direct input mód, nyilván X input módként, így használtam windows 7-el is.
Ott működött rendesen.
Vagy, ha azt kérded, hogy szoftveresen hogyan, semmilyen x360 emulálót nem használok, bedugtam a kontrollert, felismerte, mint x360 kontroller, majd belépek egy játékba és már alap tudok navigálni a kontrollerrel.
Esetleg valami ötlet?Nincs végzet, csak ha bevégzed!
-
Bensee
tag
válasz Aryes #106377 üzenetére
Minden játékban ezt csinálja.
Csak azt furcsállom, hogy példaképp a menükben nem, pedig (véleményem szerint), ha fizikális gond lenne, akkor már a menüben is folyamatosan görgetné lefele a menüt, ahogyan a játékban megy hátra folyamatosan.
Amit írtál megpróbálom, már egyszer csináltam, mindenesetre köszi, írok, hogy mire jutottam.Nincs végzet, csak ha bevégzed!
-
Bensee
tag
A kalibráció beállításait alaphelyzetbe tettem, majd szemmel látható, hogy a hunyó joy alapértelmezettként is rosszul áll.
Ilyenkor mi a teendő?[ Módosította: radi8tor ]
Nincs végzet, csak ha bevégzed!
-
Bensee
tag
válasz philoxenia #106384 üzenetére
Ízlések és pofonok, megértem, ha valakit esetleg bánt vagy netalán megsértettem valakit, nem volt szándékomban. Férfiból vagyok, témákat böngésztem az interneten és találtam ezt a témát.
A barátnőm az jól van, köszöni.
Mindenesetre elnézéseteket kérem.Nincs végzet, csak ha bevégzed!
-
Bensee
tag
válasz quailstorm #106398 üzenetére
Értem, köszönöm a válaszod.
Igazából azért csodálkozom, mert eddig négyszer, ha használtam, akkor is maximum Mortal Kombat-ra, vagy Fallout 4-re, 1-2 órát.
Az Auchan elektronikai részén vettem, garanciapapírt nem kaptam róla, szóval valószínűleg kuka.Esetleg valami kontrollert tudnál ajánlani a helyébe?
-
Bensee
tag
válasz Aryes #106404 üzenetére
quailstorm: Köszi a válaszod!
aryes:Juj, ha blokkgaranciás volt, akkor annak már lőttek sajnos.
Én nem szeretném mókolni, sem szétszedni, ha téged érdekel, akkor szívesen felveszem veled a kapcsolatot és megbeszélhetjük privátban a részleteket.[ Szerkesztve ]
-
Bensee
tag
Sziasztok!
Hang problémám van a gépen. A gép és a házimozi erősítőm egy optikai kábellel van összekötve a S/PDIF kimeneten. Eddig tökéletesen működött, de a mai bekapcsolás után már nem tudtam átállítani a hangot S/PDIF kimenetre az USB-s fülesemről, mivel egyszerűen nem látta. A Realtek Manager-ben látja, hogy be van dugva, de átváltani nem tudom. A kábel tökéletes, a TV-t összekötve az erősítővel működik tökéletesen. Ha a gépbe van dugva a kábel az a kis fény is átjön rajta (ilyen gyakorlott még nem vagyok, nem megkövezni ).
Itt a kép arról, hogy elvileg látja, hogy be van dugva a kábel, de átváltani egyszerűen képtelen vagyok, hogy arról szóljon a hang.Mit lehetne tenni? Új hangkártya vagy micsoda?
Előre is köszi a válaszokat!ui.: Alaplapi kimenet természetesen, amiről hajtani szeretném. (GA-990XA-UD3)
[ Szerkesztve ]
-
Bensee
tag
Sziasztok!
Azzal a problémával fordulnék hozzátok, hogy a tegnapi napon egy kisebb buli közepette az erősítőm megadta magát. Az erősítőm egy Yamaha RX-V496RDS és 2 pár hangfal volt rákötve, amikkel eddig is használtam. A hangfalak 8 ohmosak. Elég durván melegedett, vissza is vettem a hangerőből, de valószínűleg sok volt neki.
A tetején nem csak a bordáknál volt meleg, hanem a táp részénél is, de főleg a tápnál, nem csak fent, hanem alul. Alul olyan forró volt, megérinteni sem lehetett. Elszaladtam egy ventilátorért, majd hűtöttem egy fél óráig reménykedve abban, hogy hátha életre kel újra, de sajnos nem.
Abszolúte be sem kapcsol, mikor megnyomom a gombot, csak egy kattanás van, szóval semmit sem ír ki, semmi nem jelenik meg a kijelzőjén. Szétszedtem, nézegettem a kondikat, azokkal nincs baj, a biztosíték is ép benne. Esetleg a táp adhatta meg magát? Vagy a végfok? De, ha a végfok lenne, attól még bekapcsolna nem? Csak lekapcsolna, mikor dolgoznia kellene
Előre is köszönöm a válaszokat!További szép napot!
Üdv
BenseeNincs végzet, csak ha bevégzed!
-
Bensee
tag
Sziasztok! Lenne egy Asus RT-N56UB1. Szóval adott ez a router, ami már lassan 2 éve megvan, tette a dolgát rendesen, majd 2 hete elkezdett lassulni a net, néha el is ment, de olyankor magamban a szolgáltatóra fogtam, meg sem fordult a fejemben, hogy a router lehet. Egészen a mai napig! A mai nap hihetetlen lassú volt az internet, ment a betelefonálás, kijöttek, mértek, cseréltek, újraindítottak mindent(kivéve a routert), majd jó lett, 20 kerek percre, mikor ismét elkezdte produkálni a dolgokat. A dolog az egyébként, hogy egy 100/20-as internet a router újraindításától számítva hozza a stabil sebességet, majd egy kis idő után már csak 3/10-et hoz, amit nem értek.. A vicces az, hogy HA belépek a routerbe, DE CSAK belépek a router kezelőfelületére, szóval nem nyomok semmire, nem kattintok semmire és közben megnyitom a speedtestet, akkor hirtelen megjavul, ismér hozza a 100/20 sebességet.. Majd kilépek a kezelőfelületből, kis idő után újra elkezdi csinálni, majd csak úgy javul meg, ha újraindítom vagy ismét belépek a kezelőfelületre(!?!). Mindent próbáltam már.. Logba semmi érdemlegeset nem olvasok, vezetéken és wifin keresztül is ugyan úgy produkálja..
Mi lehet a probléma?
Kuka? Vagy esetleg lehet vele valamit kezdeni? Gyárira visszatoltam, de semmi.
Előre is köszönöm a válaszokat!Nincs végzet, csak ha bevégzed!
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest