- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
-
Mobilarena
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP4C3
veterán
válasz Intel fan11 #88100 üzenetére
Bocs, hogy beleszólok, de szeintem minden egyes szektort ellenőriz a merevlemezen.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
realfub89
csendes tag
Hello!
GTA V-el és witcher III-al való játék közben kb 20-30 percenként minden alkalommal lefagy a gépem, kernel data inpage error kék halállal, vagy egyszerűen be fagy illetve néha csak felzúg újraindítja magát
egyébként a gép nem rég lett vásárolva és gond nélkül futnak rajta a játékok lefagyás előtt
találkozott már valaki ilyen problémával? -
SP4C3
veterán
válasz Intel fan11 #88103 üzenetére
De felesleges scannelgetni évekig. HDTune lefuttatja az egész tesztet pár óra alatt. Nem kell ennyire "körülményesen" tesztelni, elvégre egy új hdd.
@realfub89
Gondolom windows 8-ad van és persze minden frissítve?
Géped adatai?-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Van egy internetoldal,amelyik videó lejátszása közben néha elkezd szaggatni a kép,de nem mindig.
A jelenség képekben:Hardvergond lehet?
Youtube videónál is előjött egyszer a szaggatás.
Többször volt olyan is,hogy a kép fekete volt,de a gép ment tovább,és a főkapcsolóval kapcsoltam ki.
Olyan is volt,hogy az egész kép barna lett.
[ Szerkesztve ]
-
tikshow
addikt
válasz Kezdő vagyok #88108 üzenetére
A második képen látszik, hogy a VGA driver összeomlott. Ez vagy egy mezei driver hiba lesz, ami egy frissítéssel megoldható, vagy kezdi megadni magát a kártyád.
-
SP4C3
veterán
válasz Kezdő vagyok #88110 üzenetére
Terheled, figyeled a hômérsékleteket.persze ha minden driverrel és másik lapban is jelentkezik ez a hiba, akkor a kártya...
Elômelegítettem a sütôt 160°C-ra 6percre berakom a hd4650-et
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan progit, amivel le lehet tölteni weboldalakról az ott levő videókat?
Tud ilyet pl. a RealPlayer is, de az nem mindig működik.
Tehát nem csak a Youtube-ról szeretnék videót letölteni, hanem máshonnan is ( pl. videa... ). -
SP4C3
veterán
válasz Kezdő vagyok #88115 üzenetére
Leggeljebb vedd ki és állj rá teljes testsúllyal, az elég terhelés lesz.. :'D csak viccelek,
Akármilyen 3D-s játékot játsz... vagy ottvan a 3DMark, esetleg valami más tesztszoftware.
Google-ba: videocard stress test softwares. Lesz egy csomó.-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Kezdő vagyok
őstag
Kipróbáltam egy videójátékkal,a gép teljesen normálisan működött.
Utána azzal a netoldallal próbálkoztam,amit "nem bírt",szépen csinálta is a jelenséget,sőt,még a Windows asztalán is megjelentek a csíkok/hibák.
Közben figyeltem egy PC Wizard nevű programmal,mennyire emelkedtek fel a hőfokok:de 45 foknál nem volt nagyobb a hőmérséklet a provokáció hatására sem(a videokártyánál).
Honnan és milyen drivert próbáljak meg feltenni?
Jelenlegi driver már vagy 5 éves kb.A konfigurációm:
Alaplap GIGABYTE GA-790XTA-UD4
Processzor AMD Phenom II 965 3.40Ghz AM3 SÍMA PROCESSZOR HŰTŐVEL
Memória KINGSTON HyperX 4096Mb DDR3 1600Mhz CL9 KIT
Videókártya SAPPHIRE HD5750 1GB DDR5 HDMI PCIE
Merevlemez WD 500GB 7200rpm 16MB SATA2 WD5000AAKS
Optikai egység NEC AD-7243S Fekete
Billentyűzet + Egér LOGITECH Cordless Desktop EX 100
Ház GIGABYTE GZ-X3 Fekete
Táp GIGABYTE Superb 550W
Monitor: BENQ G2420HDBL
HANGSZÓRÓ:LABTEC PULSE 386Nagyon szépen köszönöm mindenki segítségét!
[ Szerkesztve ]
-
Borisz76
veterán
válasz Kezdő vagyok #88119 üzenetére
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
SP4C3
veterán
válasz Kezdő vagyok #88119 üzenetére
Kaptál vele egy CD-t vagy DvD-t amikor vetted? Na azt a drivert raks fel. Ha meg használtan vettes, akkor próbálkozhatsz a "legfrissebbel". De elôtte drivereket töröld és azután a tiszta rendszerre rakd az új drivert.
-
MrCsiT
addikt
Sziasztok!
Itt ez off lesz, de azt sem tudom, hol kérdezzem meg.
Meg szeretném keresni, hogy a privátjaim között kivel priviztem egy adott hardverről, pl. 660Ti -ről
ha beírom a szűrés-be, nincs találat, de az a sz*r még névre sem keres, tehát ha valaki nevét írom be, akit látok a listámban, hogy írtam neki, azt sem találja meg.
Hogyan tudok keresni kifejezésre a privik között?[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
SP4C3
veterán
válasz Kezdő vagyok #88123 üzenetére
Az lenne a legjobb, ha újrateleítenéd, de persze nem kötelezô. Programs and features - ben töröld a drivert, mad jöhet az új.
-
harcikoca
senior tag
Tud valaki egy progit amivel tudok mpeget mp3ba konvertálni?
AMD+Ati powee'R
-
aram01
nagyúr
sziasztok felteszem így pár év után a kérdést, most aki házigazda az tulaj vagy csak szerkesztő? Láttam 1 évest is meg tizent is. A többiek bevásárolják magukat? Én azt hittem hogy Bog meg Kalandor a tulaj.
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
kchryss
veterán
Gépem:
Asrock B75 pro3
Sapphire HD 7770 vapor-x
i3-2120Előzmények:
Néha nagyon leesett az fps játékok közben. GPU-Z-vel kiderítettem, hogy ilyenkor a pcie x16 helyett csak x1-en ment. Meg szoktam mozgatni a vga-t és helyre szokott állni a dolog. Egy jó ideje nem is volt problémám vele. Tegnap játék közben kifagyott a kép. Újraindítottam, majd láttam, hogy megint x1-en megy a pcie. Szokásos hibajavítás alkalmaztam, gép kikapcs, vga-t kiszedtem, majd visszaraktam. Gép bekapcs, sípoló hang, gép nem indul. Mondom ez biztos a bios hibajelzője, biztos rosszaul raktam be a vga-t. Megismételtem a vga ki-berakást. Gép elindult, minden jónak tűnt, de a hangfalból halk recsegő hangot hallottam.Probléma:
Na tehát az aktuális problámám az, hogy nincs hang a gépen. Próbáltam a hangfalat kihúztam, bedugtam, kihúztam, bedugtam előlre. Próbáltam fülessel, hátulra bedugva, előlre bedugva, azon is ugyanaz a halk recsegő hang hallható csak. Próbáltam úgy is, hogy kivettem a vga-t és az APU-val indítottam a gépet, úgy sem volt hang. Gondoltam lehet szoftveres hiba, csináltam egy live ubuntu cd-t, arról bootoltam, de ott sincs hang.
Hangfalat vagy fülest bedugom, azt érzékeli a rendszer:Kérdések:
Megdögölhetett az alaplapi hangkártya?
Ha igen akkor mitől?
Hol van ezen az alaplapon a hangkártya chip-je? Mit nézzek meg rajta, hogy fizikai nyomát keressem a hibának?
Mit tehetnék még? -
MODERÁTOR
válasz aram01 #88126 üzenetére
Egy morzsányi infó a kérdésben...
http://itcafe.hu/allando/impresszum.html
http://prohardver.hu/allando/impresszum.html
http://mobilarena.hu/allando/impresszum.html
http://gamepod.hu/allando/impresszum.htmlEgyébként sok egyéb munkatársuk is van HÁZIGAZDA rangban, nem csak tulajdonosok. Sőt...
[ Szerkesztve ]
-
-
aram01
nagyúr
válasz Intruder2k5 #88128 üzenetére
Köszi, na ezt is megtudtam már
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
realfub89
csendes tag
Hello!
GTA V-el és witcher III-al való játék közben max 10 perc után minden alkalommal lefagy a gépem, kernel data inpage error kék halállal indult a probléma, de chkdsk lefuttatása után vagy nem tudom mienk köszönhetően az már nincs helyette felzúg és újraindítja magát ugyanilyen időközönként
egyébként a gép nem rég lett vásárolva és gond nélkül futnak rajta a játékok lefagyás előtt
találkozott már valaki ilyen problémával?
64 bites windows 7-em van
Intel(R) Core (TM) i5-4440 CPU @3.10 GHz
8,00 GB RAM
ASRock H81M
NVIDIA Geforce GTX750
CHIEFTEC iArena 400W GPA-400S8 (ö1) -
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Páromnak van egy AMD 250-es procju gépe.S most vettem bele a gyári AMD hűtés(ami nem hőcsöves volt) egy ICE EDGE MINI 2.0-st mert ez tökéletesen belefért az ő mini PC-jébe,de ígyis alapjáraton 40-50 fok között megy,ha netezek akkor 55,ha játszok akkor 65-ig felmegy.Mi lehet a probléma?
Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
MODERÁTOR
-
pjen
félisten
válasz Intruder2k5 #88135 üzenetére
Valóban.Én egy acer 5741 el nyomom és ezek szerint rá férne már egy takarítás.
-
Simivok
senior tag
Hello
Adott egy kamera tápkábel. Valami miatt elég erősen meg lett rántva, és látszódik a réz:Ugye 2 vezeték van egymásba sodorva, a piros műanyag után van egy lapos fém érintkező, hogy be tudjam csavarni a helyére.
Ugye nem baj, hogy lejött egy kis helyen a szigetelés? A piros kupak alatt sincs a vezetékeken szigetelés.
Ha logikusan végiggondolom, akkor nem lehet baj, mert a kábel végén úgyis össze van fogva a két vezeték.Jól gondolom? Nem lesz rövidzár, tűz stb?
Galaxy S23 256GB Cream
-
törölt tag
-
Krisz79
őstag
22.55 Forma1 ismétlés.
Tudtok rá működő linket?
Fetőfi tv.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
nagyúr
Sziasztok!
Van egy Lenovo G580-as laptopom, egy 1 terás hdd-vel. Olyan mintha lassú lenne. Crystal Disket futtatok rajta, de nem tudom mi lenne az az érték, amivel össze tudnám hasonlítani, hogy tényleg baj van e a hdd-vel. Ötlet?
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Zyelor
aktív tag
válasz Zyelor #87902 üzenetére
Hali!
No visszatérés az alap problémához... Beszereztem új VGA-t a gépbe (GTX 960), a hivatkozott hsz-ben található képeken látható csíkosodás már nem áll fenn. Azonban van egy dolog ami aggaszt:
Néha előfordul, hogy olyan, mintha lefagyna a gép, beáll a kép, aztán amikor már benyomnám a reset gombot megy tovább az egész. Egy ilyen esetben az nVidia driver is dobott valami "Az nVidia driver hiba után állt helyre" üzenetet.
A probléma általában nem 3D esetben szokott fellépni. Tegnap este pl. képeket kerestem a google-vel és akkor tapasztaltam ezt a hibát. Ellentétben azzal az esettel amikor az 560 elhalálozott itt a monitorokban nem látszik semmi féle drop, vagyis nem esik le a hőmérséklet 0-ra, meg ilyesmik, mint akkor. Ellentétben a GPU kihasználtság felugrik 100-ra.
Ennek ellenére nem tartom természetesnek a működést, és megemlítettétek, hogy esetlegesen a táp hibája is lehetett. Elképzelhető ez?
A táp Chieftec CTG 550-80P , Asus H97 Plus alaplap, i7 4770-es procival, 8 GB DDR3 RAM-mal (4*2 GB), meg ugye a GTX 960. Van még bekötve 1 darab SSD és 4 darab HDD (Ebből 1 darab WD green), meg egy szinte sosem használt DVD író... Alig 2 hónapja üzemel a táp, friss darab.
Oprendszer: Win 8.1
Túlmelegedés nincs, a proci max 45 fokig megy fel a Hyper TX2-nek köszönhetően, a VGA pedig olyan 50-ig szokott kis venti szabályozással, több óra játék után.
Előre is köszi a tippeket, hogy mi a nyavaja lehet ami ezt a furcsaságot okozza.
[ Szerkesztve ]
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Van egy 3 és fél perces gitártéma, amire egy dobtémát akarok felvenni. mind a kettő mp3-ba van, a kérdés az, hogy hogy lehet a kettőt egybe gyúrni?
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- DIGI internet
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- AliExpress tapasztalatok
- Gumi és felni topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen program, ami...?
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest