Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Satyricon

    addikt

    válasz szosziss #69579 üzenetére

    Igen, az jó megoldás, hogy kipróbálod másik gépben... Viszont azt tudnod kell, hogy egy zárlatos vga-t nem mindegyik gépbe szabad/érdemes beletenni, főleg nem olyanba, ami ne ma sajátod. Mert ha nem márkás a táp, vagyis ha nem minőségi, elcseszheti az egész gépet! Neked valamiért szerencséd volt, és a gép nem sérült, csak a vga.

    Am az a durva az egészben, hogy nálam egy márkás tápot cseszett el a zárlatos 8800 Ultra úgy, hogy első bekapcs-ra kivégezte a tápot! Viszont sikerült megjavíttatni egyik ismerősömmel, az óta minden rendben azzal a táppal! Aztán beletettem a gépbe az FSP-t, és igaz az sem indította el a gépet, csak felvillantak a ventik meg forogtak, de ezt kb 30x próbáltam. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy az FSP az egyik legmegbízhatóbb tápegység! Ugyanis van benne 1 kis biztonsági cucc, ami ideiglenesen leveri a tápot ha gáz van, aztán áramtalanítás után újra a régi az FSP táp! Úgyhogy ezt a tápot ne add el, ha rám hallgatsz! Kivéve, ha már kevés lesz a 400w!

    Szerk.:

    (#69582) killergyuszi: Én is Blue Storm II-es táppal hajtottam a Phenom II X2550-es procit, amit ráadásul húztam, olyan 3,78 Ghz-ig. Szóval tuti menni fog

    [ Szerkesztve ]

    (lOo \ (llll) (llll) / oOl)

Új hozzászólás Aktív témák