Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz BTom1970 #135656 üzenetére

    Az már le lett írva, hogy egyik opció értelemszerűen eSATA-n használni tovább.

    Itt nem az 1-2 részre történő particionálás a lényeg, hanem hogy megfelelően kezel-e a külső házban lévő USB 2.0 chip és firmware 3 TB-os HDD-t, vagy sem. Ahol a leírtak szerint nem kezel, vagyis ilyen formában nem javasolt USB 2.0-n használni azt a 3 TB-os HDD-t abban a külső házban. Ilyenkor vagy 1-2 TB-os HDD-t kellene tenni bele amit még rendesen kezel, vagy a 3 TB-os HDD-t egy olyan külső házba / dokkolóba, ami megfelelőn kezel 3 TB-os HDD-t.

    "De a T500 laptop USB2-ről is kezelhető legyen"
    "Lemezkezelő: 2700Gb
    Windows figyelmeztetés: 746 Gb"

    Ha tényleg látszik a lemezkezelőben a HDD teljes kapacitása és a 746 GB csak figyelmeztetés, akkor mi akadálya van annak, hogy a lemezkezelőben szükség esetén meghajtóbetűjelet rendelj a rajta lévő partícióhoz, vagy adatmentés után újrainicializáld + újraparticionáld + újraformázd? :F
    Tehát az egyáltalán nem kezeli megint pontatlan információ lehet a leírtak alapján, meg itt az lenne a nagyobb gond, ha a lemezkezelőben jelenne meg 746 GB-os kapacitással a 3 TB-os HDD.
    Ha USB-n nem kezel a külső ház megfelelően 3 TB-os HDD-t, akkor nyilván nem javasolt abba téve használni, mert részleges / teljes adatvesztés lehet a vége, lásd a már linkelt hozzászólást.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák