- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Aktív témák
-
Clint99
csendes tag
Sziasztok!
Lenne 1 kérdésem:megvettem a Worldshift nevű játékot az 576-ban.Hazamegyek,telepítés, és mikor indítanám a játékot, ezt írja ki:
Hiányos jogkör:a program első futtatásakor rendszergazda jogkörrel kell rendelkezned.
Próbáltam rendszergazdaként futtatni, de úgyse működött.
Ötlet valaki? -
Boxi88
őstag
üdv.
Két kérdéssel fordulnék hozzátok:
1.
Ha egy netbookhoz kapok win7 home premium 32bites oprendszert... de mondjuk több mint 4 giga ram van benne... fel tudom rakni a win7 home premium 64bites rendszert, a 32bites-nek a kódjával? Ez így teljesen legális és működőképes dolog?
(csak mert én egyszer próbáltam és nem jössz össze valamiért, de egyik fórumtárs írta, hogy ez működik )
2.
A netbookon ugye rejtett partíción van a win7 és onnan tudom, újra és újra feltelepíteni... ha kicserélem a hdd-t egy ssd-re, hogy tudom ezt a rejtett recovery partíciót áttenni az ssd-re, úgy, hogy teljesen rendben működjön minden mint a hdd-ről...?
Előre is köszönöm a segítségeket!
-
Hintalow
senior tag
Sziasztok!
A feleségem gépénél már többször volt olyan, hogy használat közben lefagyott. Ez szinte mindig youtube v. hasonló online videó közben történik, nincs hibaüzenet v. kékhalál, egyszerűen megáll minden, és csak reset gombra reagál.
A konfig ugyanaz mint az adatlapomon feltüntetett, csak athlon X2 procival 2Gb memóriával, és HD5670-el.Szerintetek mi okozhat ilyet?
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
tanulosSrac
csendes tag
PCI-E 1.0 alaplapba, be tudok rakni 2.0-ás vga-t? ha igen, akkor gondolom csökkentett ráta? avagy hogyan?
[ Szerkesztve ]
-
kkrisi
senior tag
hali! Az miért lehet, hogy amióta megvan a Raptor hdd, azóta csinál olyat, hogy leállítás után bekapcsolásnál, ugye felpörög minden venti (de ez az enyémnél normális) és normál esetben eddig mentek vagy 5mp-ig aztán beállt minden annyira amennyire kell és indult a gép...de most nem minden felpörögve marad, és leáll! utána elindul magától és onnantól már megy szépen úgy ahogy kell! Ez összefüggésben lehet a hdd-el?
-
DJ WOKKY
addikt
válasz tanulosSrac #37458 üzenetére
belerakni bele tudod, csak nem fogsz képet kapni vele.
-
kkrisi
senior tag
válasz Realradical #37461 üzenetére
Hát szerintem jó helyükön van, mert szerintem akkor el sem indulna a rendszer, vagy sípolna vagy nem tudom....Hát figyelj nézd meg ott van adatlapomon a config, nem tudom szerintem elégnek kell lennie! És miért próbáljak meg másik kábelt, és hogy érted h táp bírja az iramot?
-
Realradical
őstag
válasz kkrisi #37465 üzenetére
Elindulhat a rendszer, akkor is, ha nem illeszkednek jól a kábelek.
Ha a tápod az ami az adatlapodon van annak elégnek kéne lennie.@37467
Igen. Mondjuk elég gyorsan eldönthető. Ha kihúzod csinálja?[ Szerkesztve ]
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
kkrisi
senior tag
válasz Realradical #37466 üzenetére
és akkor ez lehet összefüggésben, a raptor hdd-el amit most nemrég raktam be a rendszerbe, és azóta csinálja ezt?
-
DJ WOKKY
addikt
válasz tanulosSrac #37462 üzenetére
Keresni kell leírást, mert nem szokták mindenhol odaírni. Keresgetni kell, vagy írd be ide, és talán valaki hamarabb megtalálja mint te/ vagy épp tudja is.
[ Szerkesztve ]
-
Clint99
csendes tag
válasz Realradical #37464 üzenetére
Ez se működik
-
fixer92
aktív tag
válasz Realradical #37380 üzenetére
Nem használt sem az egércsere, sem a billentyűcsere, nem használt az oprendszer ujratelepítése, és a bios frissítése sem.
Mostmár nem megakadt az egér hanem egyszercsak fogtamagát és leállt, majd gondolt egyet 5mp en belül és újraindult.... már eléggé kész vagyok tőle.....ugyan úgy kernel hiba az eseménynaplóban.
Napló neve: System
Forrás: Microsoft-Windows-Kernel-Power
Dátum: 2011.07.29. 10:41:56
Eseményazonosító:41
Feladatkategória63)
Szint: Kritikus
Kulcsszavak: (2)
Felhasználó: SYSTEM
Számítógép: pc
Leírás:
A rendszer úgy indult újra, hogy előtte nem állt le megfelelően. Ez a hiba azért fordulhatott elő, mert a rendszer nem válaszolt, összeomlott vagy váratlanul megszűnt az energiaellátása.
Esemény XML:
<Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
<System>
<Provider Name="Microsoft-Windows-Kernel-Power" Guid="{331C3B3A-2005-44C2-AC5E-77220C37D6B4}" />
<EventID>41</EventID>
<Version>2</Version>
<Level>1</Level>
<Task>63</Task>
<Opcode>0</Opcode>
<Keywords>0x8000000000000002</Keywords>
<TimeCreated SystemTime="2011-07-29T08:41:56.693210800Z" />
<EventRecordID>2566</EventRecordID>
<Correlation />
<Execution ProcessID="4" ThreadID="8" />
<Channel>System</Channel>
<Computer>pc</Computer>
<Security UserID="S-1-5-18" />
</System>
<EventData>
<Data Name="BugcheckCode">0</Data>
<Data Name="BugcheckParameter1">0x0</Data>
<Data Name="BugcheckParameter2">0x0</Data>
<Data Name="BugcheckParameter3">0x0</Data>
<Data Name="BugcheckParameter4">0x0</Data>
<Data Name="SleepInProgress">false</Data>
<Data Name="PowerButtonTimestamp">0</Data>
</EventData>
</Event>"Victory loves preparation!"
-
fixer92
aktív tag
válasz Realradical #37472 üzenetére
Furmarkot lenyomom most....
MIt mire állítsak benne?[ Szerkesztve ]
"Victory loves preparation!"
-
Hintalow
senior tag
válasz DJ WOKKY #37457 üzenetére
2 gép van, (a sajátom az adatlapomon) és csak az egyiken tapasztalható ez. Az enyémmel nem volt még ilyen gond. A néha fagyó gép nemsokára lesz újratelepítve xp-ről win 7-re, meglátjuk, hogy az mit hoz majd.
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
DJ WOKKY
addikt
-
A_ScHuLcZ
addikt
Át lehet valahogyan költöztetni oprendszert ATA-s winyóról SATA-sra? Ghostolással akartam, de most tudatosult számomra, hogy a régi ata, az új amit hoztam pedig sata. A gép nincs itt, csak a 2 winyó, húgomé.
Szóval megoldható így az átköltözés, vagy felejtős? Én úgy sejtem így nem fog működni.
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz fatal` #37488 üzenetére
Mint írtam, a gép sajnos nincs itt, csak a 2 winyó, húgom pedig egyáltalán nem ért hozzá, legfeljebb távolról telefonon keresztül navigálom egy olyan biosban, amire már én is alig emlékszem, nem mai deszkáról van szó (ABIT AV8) S939
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
Boxi88
őstag
Értem, ez jó hír, köszönöm!
Esetleg erre a kérdésre valaki:
"A netbookon ugye rejtett partíción van a win7 és onnan tudom, újra és újra feltelepíteni... ha kicserélem a hdd-t egy ssd-re, hogy tudom ezt a rejtett recovery partíciót áttenni az ssd-re, úgy, hogy teljesen rendben működjön minden mint a hdd-ről...? "
-
kmisi99
addikt
Üdv! Lenne egy problémám. Szomszédnak nemrég jött meg a gépe össze is raktuk ketten ilyen a gép
alaplap ASROCK M3A770DE
AMD Athlon II X3 455 AM3 3,3Ghz
Kingmax 4GB DDR3 1333MHz Dual Channel Kit
vtx 6770 1gb ddr5
FSP 400w
Amikor win7 et telepítettem kibontási fázisban kb 10% ban dobott egy kékhalált ezt [link]
Majd reset és újra bootoláskor valami fura szöveget dobott ki de a windows telepítő behozásakor újraindult meg ilyesmi. egyik ram kivétele után újra jó lett de 10% körül megint kékhalál. -
Satyricon
addikt
Sziasztok
Valaki tud segíteni??? Mit lehet akkor tenni, ha win bootoláskor kiírja a gép, hogy hiányzó NTLDR újraindításhoz nyomja meg a ctrl+alt+del billentyűket... Most telepítettem újra az xp-t és nem akar bebpootolni win XP telepítő lemez nélkül... Jah a biosba mindent visszaállítottam eredeti helyzetre...
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
PH-User
addikt
Sziasztok!
Szeretnék nyitni egy PayPal számlát, de nem szeretnék meglepetéseket, ezért szeretnék megkérni valakit, aki ért hozzá, hogy segítsen ebben!
Előre is köszönöm.
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
sajtos123
csendes tag
Hello!
Még mindig fent áll a problémám nem vírus már lefuttattam a keresést 2x
Ha rá kattintok egy mappára akkor ezt
írja ki:C:\Users\Felhasználó\Desktop\Új mappa
Ez az objektumfelület nem támogatotta sajátgép és dokumentumok mappa esetén ert
írja ki:explorer.exe
Ez az objektumfelület nem támogatottitt egy kép a vizuális típusoknak:
http://kepfeltoltes.hu/view/110728/1193912217N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.pngKérlek segítsetek mert így nem sok mindent tudok csinálni!!
Hehe
-
kmisi99
addikt
Közbe az xp felment de csak 1 ram modullal jó 2 vel win betöltése után kékhalál próbáltam az összes kombinációt hogy tudnám beállítani?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Politika
- Spórolós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Automobilista 2
- Mini PC
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest