Hirdetés

Aktív témák

  • Laraxior

    titán

    válasz Realradical #30914 üzenetére

    Nem az én konfigom ment tönkre azért vagyok ilyen nyugis :) lakótársamé.
    Az eladó javallotta hogy küldjem vissza az iPonba (beszéltem a sráccal,bár én kábelügyben,nem gariügyben)
    Mindkettő készséges,és segítőkész volt,de amikor megemlítettem az eladónak hogy visszaküldöm neki,akkor mondta hogy ő nem vállalt rá 3 nap garit,ezért küldjem az iPonba.
    Táp: jelenleg is megy...mivel moduláris,ezért gondolok arra hogy rosszul volt bekötve...de ez nem ok arra,hogy miután szét lett szedve a konfig levágja a lakásban a biztosítékot,ha csak simán magában a tápot indítom. Megjegyzem azóta 10 percenként indítgatom,de nem produkál ilyesmit. Ezért lenne a legjobb visszaküldeni a tulajnak. Mert ha nincsen problémája akkor feleslegesen küldtem vissza az iPonba. De a kábelek miatt amúgyis visszaküldhetném hogy nem tudom hasznát venni két VGAval.... mert ugye nem osztja el a terhelést,és a táp 2x40A-t tud leadni...
    Szétszedve nem úgyfest ami szét lett volna kapva :N A matrica is a helyén van,érintetlen.

    [ Szerkesztve ]

    "Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

Aktív témák