Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • juliensorel

    senior tag

    Hello!
    Nemrég vettem egy rog ally-t és emiatt eszembe jutott egy "régi" játék, hogy de jó lenne most erre, de egyszerűen nem tudom a nevét és nem tudom hogyan keressek rá. Kb 2011-2014 közötti lehetett, anno végigjátszottam az akkori pc-men, de tört verzió volt meg nekem így nem tudok visszakeresi semmit róla.
    Most viszont szívesen megvenném ha pl steamen vagy valahol elérhető.
    Amire emlékszem:
    Egy logikai/puzzle jellegű játék volt, amolyan különös antik görög, labirintusszerű környezetben játszódott és egy robot vagy androidszerű karaterrel kellett tripodon elhelyezett fénytörő prizmák és talán tükrök segítségével különböző fénsugarakat terelgetni, amik ha helyesen voltak terelve, akkor megnyiltak további szintek, ajtók. És volt valami nagy központi torony vagy ilyesmi aminek el kellett érni a legfelső szintjét, de ez csak a szintek feoldásával volt lehetséges. A pályákon pedig különböző QR kódók beolvasásával egy apokaliptikus (?) story is kirajzolódott előttünk.
    Kb ennyire emlékszem, meg hogy néha nagyon nehéz volt, ellenben volt valami nagyon megnyugató az egésznek az atmoszférájában, szívesen újrajátszanám mai fejjel ezen a kis kézikonzolon.
    Hátha tud itt valaki segíteni :)
    Kösz

Új hozzászólás Aktív témák