Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz *Ropi* #17523 üzenetére

    Ez szimpla tapasztalat: ha te egy top10 fotós vagy akkor merném a nyakamat tenni rá, hogy ezt nem tudod hozni gépészmérnökként meg pszichiáterként is. Mindent nem lehet.
    Nyilván sokat tudhat aki innen ment oda meg vissza, nyilván nagyon nagy dolgokat lehet így is tenni, de ezek tipikusan olyan munkák és hobbik, amikből választhatsz 1-et. Meg mellé esetleg 2-t kisebb részben. De 3 ilyen kaliberű munkát vinni egyszerre lehetetlen. Kifutsz a 24 órából, ennyire egyszerű, nekem ez napi 12 óra alsó hangon. És akkor így rendszeresen nézek, hogy megint már olyat látok amit eddig nem. Mint ahogy hiába hegesztek én otthon 3-4 féle technikával, jön apám aki 30-35 éve minden 2. nap ezt csinálja és kifújja az orromat a pálcával körülbelül. ;)

    A nézőpont lehet olyan amilyen. De minden egyszerre nem fog menni, ezt illik fejben tartani. Én már egy tabletes ágat sem merek bevállalni a notik mellé, pedig nem sokban különböznek és muszáj volna, okostelókat meg asztali gépeket ide sem merem húzni. Ekkora piacon utolsó szögig mindent fejben tartani napról napra kódról kódra nem lehet. Legalábbis nem azon szinten amin az emberek 99%-a mozoghat agyi kapacitás szinten.

    Ilyen csufi hűtést még beztosan nem láttál, legalábbis ilyen ketrece egy radinak sincs, 5 méter laposvas zuttyant bele 2 napi hegesztés után ;]

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák