Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Inhouse

őstag

válasz Essejó #29599 üzenetére

Közben pontosítottam és változtattam a tervezésen, nem kell felnyíló legyen. Ha valakinek mégis ilyenre lenne szüksége, a legegyszerűbb megoldás a kivetőpántok felülre és 1-2 megfelelő erejű gázteleszkóp (350Ft). Ami a lényeg, ezek túlnyomórészt adott hosszúságúak (241mm?), de egy helyen láttam minit is. Illetve van rugós olló, ami kisebb helyre is befér és laikusként elég jól néz ki (nem szépségileg, hanem használhatóságra).
    Tény, hogy a konyha (és egyéb) bútor szerelvények, kellékek elmentek egy nekem már értelmetlen irányba. Felesleges és drága túlbonyolítások, praktikumban szinte semmit nem hozó és mellé mocskos drága design agymenések. Egy 5cm vastag A4-es szerelvény katalógusból lehet választani, csak a kivetőpántok 6-8 oldalon keresztül, laponként több fajta...ehh... Még az ezzel foglalkozók is csak pár fajtát használnak belőle. Egy adott méretű és funkciójú konyhát ki lehet hozni 5-10-szer annyiból, úgy, hogy ebből kívülről semmi nem látszik. De a fiók oldala nem bútorlap, hanem alu profil lesz. Hát, én nem nézegetem a fiók oldalát kihúzva...

Üdv Inhouse

Új hozzászólás Aktív témák