Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz Yeffy #30564 üzenetére

    +1 Top cat

    Olvastam én is a másik topikban feltett kérdésedet, és hidd el SOKAN olvasták, de sajnos - mint nekem - halvány segéd lila fogalmuk sincs róla.
    Az, hogy egy topik - jelen esetben a Skype - halottnak tűnik nem jelenti azt is hogy halott biztos sok Skype tudornak van felvéve a könyvjelzők közé (tudod ott jobb oldalt PC-és nézetnél) és látják ha új hozzászólás érkezik és ha TUDJÁK a választ válaszolni is fognak, erre mérget vehetsz.

    Amit kipróbálhatnál - ha nem lesz érdemi tanács - hogy egy másik gépen is telepítesz egy Skype-ot és ott is kipróbálod, lehet valami szoftveres gubanc van egy teljesen más vason sem találsz opciót akkor valószínűleg módosítottak rajta és már nem érhető el úgy ahogy te szeretnéd.

    Legjobb példa a "halott topik"-ra az Avast víruskereső topikja, amiben ha jön egy kérdés amire van valakinek épkézláb válasza akkor lesz is válasz pár napon belül.

    Az azonnali fáradt gőz, meg az azonnali info azért jó mert azt tényleg mindenki olvassa aki számít, esetleg még a Windows 10 topik lehet mérvadó de ha ebben a három topikban nem jön segítség akkor egyszerűen nem tudják.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák