Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jorus

    nagyúr

    válasz Rivaul #10085 üzenetére

    Épp ezt mondom. Ahhoz, hogy online tudj kötni biztosítást, szükséged van egy alkuszi megbízásra. Amint azt megkötötted, ők járnak el a nevedben, tehát tudsz online kattintgatva biztosítást kötni. Alkuszi megbízás nélkül nincs online kötés, de ha az megvan, akkor visszavonásig érvényes, tehát évekkel később is tudsz az alapján a weben intézni minden ilyesmit.
    Fedezetlenségi díjat akkor számolnak fel, ha nincs biztosításod egy adott időszakban, és így erre az időszakra a Kártalanítási Számláról elégítik ki az esetleges, általad okozott károkat. Itt azonban nem arról van szó, hogy nincs biztosítás, hanem arról, hogy kettő is van.
    Ami miatt mindenképp célszerű felhívni az egyik biztosítót (akinek végül nem fizettek), hogy a következő kötésnél vannak valamilyen szankciók a díjnemfizetéssel megszűnt biztosítások esetében.
    Igazoltatáskor a rendőr egy érvényes igazolást kér a kötelező biztosítás megfizetéséről, nincsenek összekötve a biztosítói adatbázissal. Mondjuk különösebben nem is érdekli őket a dolog, tőlem még például sosem kérték a kötelezőről szóló igazolást.

    ''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

Új hozzászólás Aktív témák