- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktoár
addikt
válasz Dickinson #28676 üzenetére
Ezt így nehéz megmondani,ne szaladjunk annyira előre.Az adatlapodon lévő konfigról van szó? (nekem is ilyen lapom van)
Sata-ra vonatkozó dolgok be vannak állítva a biosban? Lehet hogy a sata vezérlő szállt el,bios frissítés? Dr.Debug nem jelez semmi hibakódot?(a kis kijelző a lapon)
Üdv:Viktor
-
04ahgy
nagyúr
válasz Dickinson #33159 üzenetére
P2.60 BIOS-ra frissíts, CMOS Clear után természetesen, amikor a gép elindul, az megoldja, ha most kisebb verzió van rajta.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
04ahgy
nagyúr
válasz Dickinson #33161 üzenetére
Akkor egy újraírás is segíthet - akár. Nálam a 36-os POST hibakódot a legtöbbször BIOS eredetű dolog okozza.
HGyu
[ Szerkesztve ]
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
04ahgy
nagyúr
válasz Dickinson #33180 üzenetére
Ha legfrissebb BIOS-szal belépve, Load UEFI Defaults-ot nyomva, elmentve nem indul, a CPU és a RAM is a support listán van, akkor a laphiba a legvalószínűbb. De az a 100%, ha leteszteled keresztbe az alkatrészeket, főleg, ha lehetőséged van.
HGyu
-
Dickinson
tag
válasz Dickinson #33189 üzenetére
Nem hagyott nyugodni a dolog....
Visszaraktam egy régebbi. P2.50-es biost és sokszori újraindítás, restart to uefi után sem jött elő a hiba.
Felbátorodtam, visszaraktam a legújabb P2.60asat, de a hiba ugyanaz.
Visszaraktam a P2.50-et, és stabil, semmi hibaüzenet. Ez nagyon jó hír, csak érthetetlen -
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elektromos cigaretta 🔞
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Politika
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- ASRock h510 pro btc+
- Kingston HyperX FURY 16GB (4x4GB) DDR3 1866MHz HX318C10FB/4 Memoria!
- Újszerű - ASUS Prime B360M-A LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Home BIOSba integrált termékkulcs
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest