- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Fotón a Xiaomi 15 Ultra kamerái
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic V2 fél év után
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasos
senior tag
válasz -Solt- #43554 üzenetére
W10 alatt?
Én is így jártam W10 install közben. Install után újraindult, majd elakadt a RAID BIOS. Bármit csináltam, csak akkor volt meg a rendszer meghajtó, ha IDE módba tettem. Én bevágtam egy másik gépbe az SSD-t, töröltem róla minden partíciót, majd létrehoztam újra, és utána minden rendben volt. Második installnál már nem volt gondja. Szerintem nincs baja a vezérlődnek, ez valami bug lesz. Gyaluld le a meghajtót egy másik masinában, aztán mehet újra az AHCI vagy RAID.
[ Szerkesztve ]
-
Musicking
aktív tag
válasz -Solt- #43562 üzenetére
Ha IDE módban telepíted a wint attól még fel kéne menni egy az alaplap saját ide kompatibilis driverének. Viszont ha már a win7-10 telepítésének elején akarod megadni a meghajtó driverét, nem minden esetben fogja elfogadni még az alaplap lemezén található ahci drivert sem, sajnos ezzel már találkoztam amd és intel chipsetknél is. Olyankor két lehetőség van ide módban telepítés majd ahci mód és rendszer alól beszúrni a drivert (manuálisan mert a telepítő nem minden esetben cseréli le az alapértelmezettet), vagy az adott chipsethez való különbőző verziójú ahci driverekből választod ki a használhatót. A rendszermeghajtó kivételével csatold le az többi sata-s eszközt a telepítés idejére.
Nyilván az se zárható ki hogy meghülyült az sata vezérlő de akkor ide módban is hibáznia kellene (bár lehet ebben tévedek), ja és ha még nem lett volna akkor egy ideiglenes sata kábel csere. Ha minden kötél szakad akkor még bios downgrade-upgrade-t is megnézhetsz.[ Szerkesztve ]
SpinTires térképek: https://userscloud.com/go/1q2nebwr69wm/ , S.T.A.L.K.E.R. mods:https://mega.co.nz/#F!3MtwVBpZ!yS78_98dwg4MnYAHR_NYIw
-
-Solt-
veterán
válasz -Solt- #43554 üzenetére
No ezekhez még hozzájön az is, hogy pendrive-ra bármit írok fel, azt másik gépen nem tudom letölteni róla, mert lemezhibát jelez, fordítva viszont megy a dolog. Plusz a Wi-Fi adapterem a 30/5-s netből csinál 30/0.1-s netet, tehát a feltöltésem gyakorlatilag nulla. Ha átdugom a laptopba, ott tökéletesen működik. Az életbe nem láttam még ilyet, pedig legalább 25 évnyi rutin van bennem ezen a téren!
www.smart-bus.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű - ASUS Prime B360M-A LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Home BIOSba integrált termékkulcs
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest