Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dare2Live

    nagyúr

    válasz SaNyEe #1145 üzenetére

    Három napja belöttem a navit mentem a mecseki utcákon mint a gép. Kanyar után hirtelen 10%+os emeledő és már megyek fel rajta 50el 40el 30al 20al itt már káromkodtam.... 10el 0 val... itt satufék ellenére elindulok lefele, örült mák/reflex volt, hogy mégmielött elindult volna vissza kivágtam az ajtót és egyik lábam féken másikkal meg pont betudtam vmi lyukba támasztani. (Röhely meg hihetetlen de szvsz ez fogott meg.)

    Aztán takaro a kerék alá módszerrel lassu lépésben (~200m/h)val vhogy lejutottunk. Persze lefele 10* még megkellett támasztani mert nekiállt csúszni lefele de vhogy leértünk.
    A történetnek volt mégegy durva része, az annyira abszurd, hogy vmi felfoghatatlan. Történet az emberi segítségnyújtásról és jóakaratról. Ott nagyon mérges lettem arra a tahó/butaságra ami MOon van.

    gog: Régen azaz pár éve még ilyenkor direkt felmentem mecsekbe.... elsőkerekessel is lehet tolni csak az élvezeti érték, irányíthatóság na vhogy nem olyan..... Külön jó amikor a hókotró szélére rak egy 1m+os hófalat ha kicsuszol sincs nagy gond, visszapillantó Yarison becsuklik oszt annyi. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

Új hozzászólás Aktív témák