Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kelly416

    veterán

    Amikor kertesbe költöztünk az exemmel, kutyát akart. Kapott. Aztán amikor ment, a roti az enyém maradt. A jelenlegi asszony 2 gyerekkel meg egy goldennel érkezett. A roti lány, a golden fiú. Amikor végre egybe keltek, az első alom megfagyott mert az anyjuk nem gondozta őket, nem indultak be az ösztönök. A második alom szerencsés volt, kollégáknak reklámoztam, hogy a kölkök jók lesznek, ha le is tépi a lábad, tuti vissza is hozza. De sajna egy sem maradt meg elajándékozásra. Az anyjuk eltaposta őket a nagy házőrzési ugatási mániában, de erre csak akkor jöttünk rá amikor már csak kettő volt. Az a kettő ami ezt túlélte, bezabált szivacsból amit ki tudja, honnan kerítettek elő. Sajnos.
    Ezek után jó 3 évvel a lakatlan szomszéd telekről össze szedtem egy éhes árva kismacskát, már másfél éve velünk él. Eleinte nem fogadták el a kutyák, de mára a macska az első a kapunál, szemtelenkedik kutyaetetéskor a kutyatálak körül, galambot fog, stb. Egyik sem jöhet be a házba, mind jól érzik magukat a helyükön.

    Házba, főleg lakásba én sem tartanék túl sok állatot, max hörcsög, hal, teknős, ilyenek. Macskának sem jó az, kutyának pláne.

Új hozzászólás Aktív témák