-
Mobilarena
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most mit mondjak. Veszprém biztonságos(nak tűnő) város. Hónapok óta ott fityeg a szélvédőn.
---
Riasztós topik nincs? Amit találtam az halott. Autóriasztó témában hol lehetne utánaolvasni melyik az a bevált olcsó mint pl. a kameráknál a g1w?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
őstag
igen, sokan vannak akik bármi mozdítható értékért feltörik az autót. Akár féltéglával.
Hallottam már olyan rémmeséket is hogy szélvédőn látszó tappancsnyomért feltörik az autód, hátha a kesztyűtartóban lapul vmi értékes cucc
A kamerát érdemes úgy elhelyezni, hogy azért messziről ne legyen kiszúrható. Tehát érdemes nem a csillámporos rózsaszínt venni, bármennyire is cuki[ Szerkesztve ]
-
-
Rick4
félisten
Na az én kameráimmal az a fejlemény, hogy vissza lettek egy hete küldve, természetesen a kereskedő által megígért tesztről nincs infó (hogy a problémám a video ellenére jogos-e vagy sem, persze másnak azt mondták telefonban, hogy azért mert látott egy videot tőlem, az még nem biztos, hogy minden úgy van, ahogy ott látta) a visszaküldött pénz mindmáig ígéret maradt, a postai feladószelvényről (mert ők postai rózsaszín csekken küldenek vissza) kért kép még mindig csak ígéret maradt, a héten ebből feljelentés lesz.
Aki nem emlékezne, ezekről van szó: [link], viszont jobban megnézve azon, amit én kaptam, nincs hdmi, és az sd slot mellett nincsenek gondok sem, ellenben a cég weboldalán, a termék linkjénél van: [link] és ami érdekes, 5 napja már nem is a régi SB projektmanagement kft a nagyonolcson.hu weboldal tulaja, hanem egy bécs-fém kft nevű cég....
Szóval csak óvatosan...[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Surda-
őstag
Hát,ezzel a 22 eladással jó eséllyel kamus az illető,de ne legyen igaza...
Más:
A xiaomi autós kamerája valamiben jobb,mint a sima akció kamerája? Miért ajánlja az egyiket autóba?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
oris
aktív tag
válasz sambenez #8062 üzenetére
Bizony, hogy van különbség! Van a 165°-os látószögű 1296P (ebből van kínai meg nemzetközi, ha jól értelmezem), és a 130°látószögű 1080P felbontású.
forrás: http://xiaomi.car-parts1.eu/
"Nagyon ritka az ember, akinél a szavak teljesen fedik az élet valóságát. Talán ez a legritkább tünemény az életben." Márai
-
sambenez
Topikgazda
Ez a 130° látószögű valami új lehet ( DX-nél még 2 hete sincs készleten ), eddig nem is hallottam róla.
Csak a 165°-osról, amiből van kínai meg nemzetközi. Erre írtam, nincs különbség mármint a kínai meg a nemzetközi között.
De a 165°-os is 1080p, mert a 1296p nem valós, csak interpolált, azt meg jobb nem használni. -
Rick4
félisten
Na ez korrekt csapat, ma ezt hazudták mailben:
Mind a három kamera hibátlanul működik. A kártyát mindháromba bele lehet helyezni, melyet FAT-32 formátumra formázva, vidáman készítik a felvételeket. Az egyik kamerát ugyan resetelni kellett, de természetesen annak a problémája is megoldódott.
Hát persze...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
merqree
őstag
Ár/érték arányban van ez a dolog, azt nézem.
Nem derül ki, hogy milyen módon fizettél, de a vásárlástól elállásról ÍRÁSBAN kell jelezni az eladó felé (a vásárolt terméket át kell adni hitelt érdemlően!), neki pedig kötelessége a vásárlási érték maradéktalan visszaadása, a termékek visszaszolgáltatását követően.
A törvény szerint a pénz visszaadása ugyanolyan módon kell történjen, mint ahogy a vásárlás történt, de a termék visszaszolgáltatását követő 14 napon belül.szerk:
beszédes az is, hogy rövid időn belül három cég is árult itt terméket. Ez miért nem volt gyanús Neked?[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz merqree #8067 üzenetére
beszédes az is, hogy rövid időn belül három cég is árult itt terméket. Ez miért nem volt gyanús Neked?
-Hol az az itt?
Mennyire rövid időn belül, és milyen dátumtól dátumig?A törvényt ismerem, minden annak betűje szerint zajlott részemről, mint ahogy olvashattad. Az ár- érték arány milyen, amikor kapsz egy rossz terméket, mennyivel kell olcsóbbnak lenni, hogy a rosszat elfogadd, hogy nem sok pénz volt, de legalább használhatatlan? Amúgy csak szólok, lövésed sincs a törvényről, ez nem a 14 napos elállás, hanem a 3 napon belüli hibás termék visszaszolgáltatása, és a szerződéstől való elállás.
-
merqree
őstag
Az Általad linkelt weboldalon az ÁSZF-ek tanusága szerint. (http://nagyonolcson.hu/shop_help.php)
A domain tulajdonosa ugyanaz. (www.domain.hu)
Cégjegyzéket ismered, ugye? Ott is nézz körül. (www.e-cegjegyzek.hu)Az, hogy ismerem-e a törvényt, nem Neked a "feladatod" eldönteni.
De, ha elolvasod az utolsó két hozzászólásodat, és próbálod kívülállóként olvasni/értelmezni, akkor kérlek, jelezd, ha megtaláltad azt a részt, amiből ki kellene derülnie, hogy "3 napon belüli hibás termék visszaszolgáltatása" eset áll fenn.Kérlek, ne válaszolj.
Köszönöm. -
Rick4
félisten
válasz merqree #8069 üzenetére
Ezekről a lehetőségekről úgy 15 éve tudok, a kérdésre az lett volna a válasz, hogy akkor szerinted mitől volt 3 cégváltás? Amiről én írtam, abban az volt, hogy a vásárlásom UTÁN történt a cégváltás, abból is csak egy, hát, ha hiszed, ha nem, ez napokkal előtte nem tűnt fel, bár amilyen okos vagy, neked lehet ez is ment volna....
Ez az, amit te háromnak nézel:
és ami érdekes, 5 napja már nem is a régi SB projektmanagement kft a nagyonolcson.hu weboldal tulaja, hanem egy bécs-fém kft nevű cég.Ha olvastad volna, láthattad, hogy nem TANÁCSOT kértem, mindössze másoknak jeleztem, ne ugorjanak bele a dolgokba.
Elolvashatom én kívülállóként, de attól én még vagy megértem, amit olvasok, vagy visszakérdezek, ha nem értem, de nem kezdek el okoskodni.... Ezekre neked is lett volna lehetőséged, csak élni kellett volna vele.
Mivel a termékek hibásak, a történtekből egyenesen következik, hogy nem 14 napon belüli elállás van tárgyon, minden egyéb gondolat, ami persze rögtön állítássá fajul szintén visszakérdezés nélkül, csak a szellemi képességek hiánya miatt fordulhat elő. Rajtad kívül mindenki másnak tök világos szitu volt...
Szóval köszi a jótanácsaidat, kend inkább a hajadra, ebből nem kérek.
[ Szerkesztve ]
-
DoItYourself
addikt
$55 jó ár egy VIOFO 118C-ért EU raktárból?
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
2thletme2day
őstag
válasz DoItYourself #8072 üzenetére
Én inkább várnék hátha Black Friday alkalmából leárazzák megint (gyakran szokták amúgy, elég nagy az esély rá) és rendelném Kínai raktárból. Még egyetlen csomagomat sem vámkezeltek (kop-kopp) pedig volt pár jóval a vámhatár fölött. A kettő A118C és az A119 is vámkezelés mentesen érkezett meg hozzám Kínából.
[ Szerkesztve ]
-
DoItYourself
addikt
válasz 2thletme2day #8073 üzenetére
Kösz a tippet, most látok egy A118C (B40)-et $38-ért, de ez nem VIOFO. Van ennek jelentősége?
Néhányat már rendeltem Kínából, legutóbb a szeptemberi GB rendelésem felszívódott valahol a cseh-magyar bermuda háromszögben, legalábbis a nyomkövetés szerint, ezért gondolkoztam el az EU raktáron.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz DoItYourself #8074 üzenetére
Én egy nem Viofo-gyártmányút ismerek (írtak is itt róla) -- az speciel nem indul el, lefagy bootoláskor.
De ez nem éppen reprezentatív minta...
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
mghltm
addikt
dod kamerat szeretnek beszerezni valamelyik europai unios orszag webaruhazabol. jol gondolom, hogy ebben az esetben sem hazai afa, sem vam nem terheli a termeket? melyik helyen ajanlott vasarolni? mire erdemes meg figyelni egy ilyen beszerzes soran?
koszonom!
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
2thletme2day
őstag
válasz DoItYourself #8074 üzenetére
Én Viofo-t használtam meg vettem egy B40C-t mert nagyon olcsó volt (ugyanígy Gearbest-en 6500Ft volt kb) Azt nem használtam csak eladásra vettem de az is működött rendesen. És reklamáció sem érkezett azóta sem a kamerával kapcsolatban szóval szerintem üzemel rendesen. Annyi különbséget vettem észre a két ketyere között, hogy bekapcsoláskor az egyik Viofo logót mutatott a másik meg nem (már nem emlékszem mi volt annál). Ugyanazok a beállítási lehetőségek voltak, ugyanaz a menü. Kb egy az egyben ugyan az volt.
Az elveszett csomagot meg kell reklamálni ha letelt a 60 nap és vagy újraküldik vagy visszautalják a pénzt! Nem szoktak nagyon sokat szórakozni az ilyen dolgokkal.
-
félisten
válasz 2thletme2day #8078 üzenetére
Nem valami BlueSky akármi?
MaCS
[ Szerkesztve ]
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
DoItYourself
addikt
válasz 2thletme2day #8078 üzenetére
A reklamálás természetesen megvolt, újraküldettem velük, csak most ott tartok, hogy eltelt 2 hónap és még mindig nincs meg, amit rendeltem.
-
AndrewBlase
senior tag
Tegnap be akartam építeni a Hardwire Car Charger Power Cable Kit-et a kocsiba. Hát jól rácsesztem. Derékszögű mini USB-s csatlakozót raktak rá, és "természetesen" abba az irányba néz, ahol a GPS egység csatlakozója van. tehát pont nem lehet berakni. Mondjuk én voltam a balfék, mert erre nem gondoltam, hogy probléma lehet.
Most rendelhetek egy olyat, amin egyenes a mini USB csati.
Miért mindig én???
-
Sokka
aktív tag
válasz AndrewBlase #8082 üzenetére
Nem lenne egyszerűbb, ha vennél csak egy sima csatlakozót, azt átforrasztanád? Vagy egy átalakítót, ill. toldót hozzá?
¤>Xiaomi_Redmi_Note_10_5G<¤><¤>70MAI_Pro_Plus<¤>Mibro-A1<¤
-
zolko74
tag
Ez nekem gyanúsan olcsó... Ér ez 3000 Ft-ot?
[ Szerkesztve ]
-
zolko74
tag
válasz DoItYourself #8085 üzenetére
Elvileg nem, mert az ezüst színű a 19.99 de ahhoz ad egy 8Gb-os kártyát is. A fekete az 9.99...
Most látom, hogy már elfogyott.[ Szerkesztve ]
-
denis.p
tag
30e körüli kamerát szeretnék vásárolni a Overmax CamRoad 6.1 és a Viofo a119 között vívódok, de az utóbbi szimpatikusabb külsőre, s egy két paramétere is. Viszont ezt honnan célszerű beszerezi. Vártam, hogy majd ezeket is blackfriday-ozzák, de sajna nem. Néztem a ebay-n, gearbest-en, amazonon is, de kérdés hogy nem szívom-e meg, ha pl. kínából rendelek, mert benne van a pakliban, hogy kiszúrják a vámon, oszt fizethetem az ÁFÁ-t, meg a vámot, akkor viszont rosszabbul járok, mintha a német, angol amazonon venném meg. Rendelt már vki Eu-n kívüli piacról, és sima ügy volt ?
Azt szeretném még megkérdezni, hogy mennyi memóriát kajál percenként az 1440-es és 1080-as felbontásban? Ja és van-e érdemi különbség az 1440 és az 1080 képminőségben ?[ Szerkesztve ]
-
zolko74
tag
-
-
emery2
tag
Sziasztok.
Erről mi a véleményetek ? Megérné az árát ?
Minden igaz, még a hazugság is -csak éppen az megfordítva!
-
Rick4
félisten
Megjött a G1W-hez az új akku, pontosabban az újabb C-s változathoz is használt supercap, a régi akku szegény még mindig ment 1-2 percet, pedig már teljesen kész volt. 2 évet bírhatott, igaz, hidegben, melegben is fent volt, sose vettem le.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest