Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TürelmiZóna

    újonc

    Szép estét! Sziasztok!

    A mai nap vettem, illetve 2 hete rendeltem, csak ma kaptam kézhez egy Mio Mivue 618-as kamerát. Eléggé elkapkodott vétel volt, mert nem igazán olvastam utána a témának, csak úgy beleválasztottam, mert a felhozatalból egyedül a Mio márka volt ismerős korábban, meg nem is nagyon volt időm utánaolvasni sajnos.

    Néhány dolog érdekelne a erről a típusú kameráról és magáról ezekről a menetrögzítőkről úgy általánosságban.

    Első körben a MiVue Manager nevű programmal lenne problémám, ugyanis feltelepítettem, el is indul a program, egy-két kattintás erejéig működik is, viszont utána gondolkodóba esik és ha be nem zárom a programot, akkor ebben a földi életben gondolkodóba is marad. Mindezt akkor csinálja, ha fent van a K-Lite Codeck Pack, és a VLC Player. Ha letörlöm a K-Lite-ot, akkor már nem fagy le, de a videót nem játssza le, mondjuk, ha fent a K-Lite, akkor sem játssza le, de fagy. Ez így elég zavaros lett, csak abban bízom, hogy hátha valaki tapasztalt ilyet, mert sehol nem találtam erre megoldást, pedig kerestem magyarul, angolul, de semmi. Szóval hátha járt már valaki így. Vagy esetleg van-e alternatíva egy másik program személyében?

    A másik dolog, amit magáról erről a típusú kameráról szerettem volna megtudni, hogy mennyire volt jó vétel? Vannak esetleg típushibái, milyen kategóriába lehet sorolni az autós kamerák között magát ezt a 618-ast, vagy a Mio-t, mint márkát???

    Illetve érdekelne még, hogy ezek a kütyük mennyire bírják a folyamatos használatot? Kijárok sofőrködni, sokszor 1,5-2 napokat vezetek folyamatosan, és érdekelne, hogy mennyire allergiásak az ilyen hosszú távú használatra, gondolok itt ugye a napfényre, hőre, be-kikapcsolásokra leállításkor-beindításkor???

    Tudom, hogy elég gusztustalan így első körben egyből kérni, kérlek nézzétek el nekem, ma kaptam kézhez a kamerát, holnap meg már indulok kifele fuvarba és nem vitt rá az Isten, hogy átnyálazzam a kommenteket, cserébe esetleg, ha igény van rá szívesen elmondom majd a tapasztalataimat. :)
    Előre is nagyon szépen köszönöm! :)

    Szép estét! Sziasztok! :B :B

Új hozzászólás Aktív témák