- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
buci30
addikt
Xiaomi yi dash cam-nal tudja valaki:
- mekkora felbontast érdemes használni pro/kontra?
- xy GB memóriakartyara mennyi idő felvétel megy xy felbontással?(Mert semmi ilyen leírást nem találok.)
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
buci30
addikt
Plusz mivel lehet a rendszamot kitakarni utólag a felvételen? Milyen egyszerű videó szerkesztő van erre?
Ha esetleg valami érdekes jelenetet veszek fel, és megszeretném osztani ne legyen baj belőle ha a rendszam látszik.iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Csápájev
őstag
válasz buci30 #17856 üzenetére
Youtubenak van kitakaró funkciója, de sajnos nem működik tökéletesen.
Nem mindig követi automatikusan a kijelölt rendszámot.
Ha csak egy-egy jelenetet akarsz kitakarni vele,az még oké,ha sokat, az nehéz ügy.
Rengeteget szívtam én is vele, egy tuti, a Filmora nem tudja ezt a funkciót sajnos. (mármint hogy kövesse a kijelölt renszámot, kockánként meg iszonyú időrabló takargatni) -
AMD Power
titán
Aliexpresszen kapható kamerák közül vett már valaki? Elég sok van fent , elég jó áron.
-
DarthPeeter
aktív tag
Sziasztok!
Milyen kamerát ajánlotok olyan 30-40ezerFt-os összegig? Első és hátsó kamerát is szeretnék. FullHD szerintem elég, meg gondolom a 30fps is. (?)
Köszönöm előre is a válaszaitokat! -
-
Joker88
őstag
Ezt a [XIAOMI 70mai Smart Dash Cam 1S] menyire ajánlanátok a hétköznapi életben ? Olvasgattam ilyen teszt híreket, ott azt mondják hogy kategóriájához kb 15.000 Ft , meglepően jó.. De milyen a hétköznapi életben ?
In loving memory of Garrett Lockhart
-
CHIPman
nagyúr
válasz Joker88 #17871 üzenetére
A 17871 hozzászólásból minimum a negyede erről a kameráról szól. Ennyiért jó, kínából van olcsóbban is, és drágábban van jobb is. Ha nem szánsz rá kicsit se többet, és nem akarsz kínából várni egy 70mai prora, akkor vedd meg.
hardverapro.hu/tag/chipman - Asus RX 6600 XT eladó
-
bono771
csendes újonc
Sziasztok!
Kérdezném, hogy szerintetek jó, vagy szükség van a gps-re. Visszaolvastam pár oldalt, de még most sem tudom, kell-e?
70mai prot ajánljátok, ha jól értem. Akciós most bárhol, mert nem találok jó árban. -
kutyman
aktív tag
Sziasztok!
Ha az autót nem használom kb egy hétig, és a szivargyújtóban csak kulccsal van feszültség, akkor elfelejti az óra, dátum beállításokat a kamera? -
fgo
tag
Sziasztok!Dual menetrögzítő kamerát szeretnék vásárolni.Minél kompaktabb méretű legyen.Legalább 1080p 30 vagy 60fps.Nem szeretnék visszapillantóra szerelhetőt.Parkoló módot is tudjon.Mit ajánlotok? Ár nincs meg kötve.
-
bul07
nagyúr
Akciós lett a 70Mai 1S 12.900Ft+szál, elég jó ár rendes garanciával és se perc alatt megjön
Csak hogy dollárba is meglegyen 12.900Ft-> Kb 42$(szállítással 45$)
És ugye rizikózni se kell Kínai rendelés esetén mert már 38$-tól jöhet áfa
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz CHIPman #17884 üzenetére
Ha Budapesti lennék akkor az a 1500Ft nekem bőven megérné a garanciát
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
AMD Power
titán
A MIO MiVue kameráktól mi a vélemény? Bent a cégnél valószínűleg jó áron tudnék venni. Valami alap is jó lenne majd a kocsiba.
-
netreg
tag
Ide nem csak Xiaomi kamerás emberek írnak, ugye? Kedvelem a márkát amúgy, a családunkban csak Xiaomi telók vannak az ár/érték arány miatt.
Túl nagy a választék, nehéz dönteni. Több kamera YT videójába belenéztem, némelyik még nappali fénynél is elég szemcsés, a sötét meg egyenesen horror. Mi az a szint, ami vállalható? Néztem dualban a Lamax S9 Dualt, tök jó, csak drága, normálban a C9-et és a T6-ot, trueCam H5-öt meg Niceboy Pilot Q8-at. 30-40e-nél nem szívesen költenék többet. Gondolom csak 1-2-3 évet bírnak ezek, aztán megmakkan az akksi stb., vehetek újat. Apropó akksi. Valaki azt mondta csak olyat vegyek, amiben kondenzátoros töltés tárolás van és nem LI akksi. Mi a vélemény erről?
Összegezve: értékelhető, tiszta kép éjjel és nappal, GPS, lehessen használni több autóban is (egyszerű átszerelés), megbízható márka.
[-o--o-> ......................<VOLVO 4 Life>..........................................................
-
Heavyrain
őstag
Sziasztok,
70Mai 1S kamerát szeretném lenémítani de nem tudom.
Az alkalmazásban már mindent próbáltam de még mindig beszél amikor bekapcsol.Találtam egy ilyen linket, de erre meg azt dobja, hogy 0 OK.
Lehetséges, hogy ez nem az 1S verzióhoz lenne?
Ha nem sikerül lenémítani akkor vissza is viszem.
http://192.72.1.1/cgi-bin/Config.cgi?action=set&property=Camera.Menu.ApkGetVol&value=VOL0Köszönöm a segítséget.
-
netreg
tag
válasz sambenez #17891 üzenetére
Igen látom ebben szuperkondi van. Nem látok viszont GPS-t hozzá. Akkor már inkább Xiaomi.
A 70mai Smart Dash Cam Pro + GPS modul 30 kevésbe kerül és jónak tűnik. Mondjuk ragacsos, szóval nem hurcolhatom kocsiból-kocsiba. A Xiaomishop.hu azt ajánlja vegyünk hozzá utángyártott tartókat Aliról. Na de ha a tartó pont a GPS modult is megába foglalja? Nehéz ügy.
[-o--o-> ......................<VOLVO 4 Life>..........................................................
-
fgo
tag
Sziasztok! Valakinek tapasztalata van a Garmin DashCam 66W-ról!Vélemény?
-
CHIPman
nagyúr
válasz netreg #17893 üzenetére
70mai pro+GPS szállítással 70$ lengyel raktárból, a 3,12-es kupon még elhasználható rá.
-
proof88
addikt
válasz AMD Power #17886 üzenetére
Nekem MiVue 792-m van másfél éve, A30-as hátsó kamerával, különösebb gondom nincs vele. Annyi van, hogy eddig kb 3x előfordult olyan, hogy indulásnál kiírta, hogy meg kell formázni a berakott SD kártyát. Ez olyankor fordult elő, ha előzőleg csak gyújtást adtam rövid ideig, majd levettem a gyújtást. Nem tudom, lehet valami tápfeszültség probléma volt a háttérben és megsérült az adat a kártyán, passz.
-
DarthPeeter
aktív tag
Sziasztok!
Olvasom, hogy legtöbben a Xiaomi 70mai Dashcam Pro-t ajánljátok, de én szeretnék hátra is kamerát, plusz amiben van GPS. Magyar oldalakon nem adja ki tartozéknak a 70mai-hoz a gps-t, nem tudom miért...
Tudtok olyat ajánlani ami elől-hátul kamera GPS-el? -
CHIPman
nagyúr
válasz DarthPeeter #17897 üzenetére
Viofo A129 duo GPS
Banggoodon most e4cf91 kuponnal csak 130,99$ UK raktárból, így már éppen olcsóbb, mintha vennél két 70mai pro-t GPS-szel.
[ Szerkesztve ]
-
sambenez
Topikgazda
válasz DarthPeeter #17897 üzenetére
Pedig van itthon is, csak éppen elfogyott.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Opel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest