- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sera26
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék fejegység kiválasztásában, mivel semmilyen tapasztalatom, ismeretem nincs ezeknél.
Egy 2008-s évjáratú KIA Ceed SW-be lenne a gyári CD lejátszó helyére, amit nagyon messzire szeretnék már kidobni, mivel a hangzása kritikán aluli és az MP3-s lemezeket sem olvassa, csak amikor éppen kedve van.
Amire használnám, ami fontos funkció lenne: -
Sera26
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni fejegység kiválasztásában, mivel semmilyen tapasztalatom, ismeretem nincs ezeknél.
Egy 2008-s évjáratú KIA Ceed SW-be lenne a gyári CD lejátszó helyére, amit nagyon messzire szeretnék már kidobni, mivel a hangzása kritikán aluli és az MP3-s lemezeket sem olvassa, csak amikor éppen kedve van.
Amire használnám és fontos lenne, hogy tudja:1. 2DIN méret, a hozzávaló beépítőkerettel
2. Érintőképernyő
3. Bluetooth kihangosító funkció (Galaxy Note 4-el kompatibilis)
4. USB-ről MP3 lejátszás
5. Jó minőségű rádióvétel (ez a gyári CD-ben gyalázat jelenleg)
6. Tolatókamera csatlakoztatható legyen
7. Max. keret bruttó 120-140ezer Ft.A navigáció nem érdekel, max akkor ha belefér a fenti keretbe.
Megköszönöm előre is a javaslatokat, tanácsokat.
Erősítő, mélyláda szintén nem érdekel, max az ajtókban lévó hangszórókat cserélném ki...egyszer.Hűha, most látom micsoda zűr lett itt a hozzászólásom szerkesztésénél. Bocsánat.
[ Szerkesztve ]
-
Sera26
aktív tag
Sziasztok!
Kínából közvetlenül rendelt, olcsó multimédiás fejegységgel van valakinek tapasztalata? Konkrét típus, vagy esetleg ebayes eladóra is kíváncsi lennék mint ajánlás.
Nem akarok túl sokat költeni rá, viszont szívesen kipróbálnék valami 6 col körüli egységet. Tudjon DivX-et, esetleg két hátsó monitort még kezeljen és ennyi, navi, android nem érdekes.
Egyébként egy 2008-as Ceed-be tenném.
-
Sera26
aktív tag
válasz GZoli7 #54031 üzenetére
Nekem vannak gombok a kormányon, és lehet idővel is használnám is.
Néztem webshoppokban illesztőt, a népszerű márkákhoz 18ezer körül megvan.Nagyon max ezt tudnám elképzelni, csak nem tiszta, hogy mondjuk tudna-e két 7colos kínai monitort kezelni még a fejtámlán pluszban.
-
Sera26
aktív tag
válasz Sera26 #54035 üzenetére
Sziasztok!
Még mindig nem tartok sehol fejegység kiválasztását illetően. Egy 2008-as KIA Ceed SW-be szeretnék 2DIN-es, multimédiás fejet. Ami fontos, hogy bluetooth kihangosítást tudja, kormányról vezérelhető legyen és kezeljen 2 db fejtámla monitort. Ez utóbbi terv szerint valami olcsóbb, ebay-es, 7 col körüli megoldás lenne a Kölyköknek mesét nézni út közben.
A fejegységre 100-120ezer körül gondoltam. Mi lenne itt az ajánlott típus? Beépítő keretek közül vajon melyik az ami még használható, de nem horroráras?
Kormányillesztőt honnan érdemes vadászni? -
Sera26
aktív tag
Sziasztok!
Fejegység vásárlásához tudtok ajánlani megbízható hazai webshopot? Honnan érdemes mostanság vásárolni?
-
Sera26
aktív tag
Sziasztok!
Eonon fejegységgel van valakinek tapasztalata? Nézegettem az angol oldalukon a 2DIN-es, androidos verziókat, kb. 80ból meglenne leszállítva. Mennyire megbízhatók ezek? Hangzásban nagyon nagy kompromisszumot kell kötni mondjuk egy Kenwood, Pioneer-hoz képest?
-
Sera26
aktív tag
Sziasztok!
Kaptunk egy 2 monitoros, DVD-s, fejtámlára szerelhető szerkezetet (AEG DVD 4552), amiből elég sok minden hiányzik. Sajnos nincs meg az összekötő tápkábel, a 4 pólusú jack és az eredeti szivargyújtós adapter. Hálózati adaptere van, azzal szépen működik. Mindent sikerül már pótolni, de a szivargyújtós betáppal elbizonytalanodtam. A monitorokon az szerepel hogy DC9-12V, fogyasztás kb. 15W/db. Na most a szivargyújtó kimeneten alapból 12 V körül van, ha viszont jár a motor akkor ez felugrik 14,7 V környékére. Ez kárt okozhat a monitorokban vajon? Milyen szivargyújtós adaptert javasoltok? Láttam olyat, ami szimplán csak egy biztosítékot tartalmaz, akár ez is jó lehet? Vagy esetleg létezik olyan, amelyik valamiféle stabilabb 12 V-t ad?
-
Sera26
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest