Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni . Apámnak szeretnék vásárolni karácsonyra autóba rádiót, mert ami most van bent neki , az tönkrement . Milyet ajánlanátok 15-20.000 Ft-ert? Alany egy Suzuki Vitara .
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok.
Adott egy GOLF 4. Mivel még gyári rádió van benne , ezért szeretném ki cserélni valami másikra. Gondolkodok a tabletos megoldáson. ( Tablet lenne a radió helyén, maga a rádió bent a kesztyű tartóba, AUX-al vagy esetleg valami mással pedig rá lenne kötve. Szerintetek mennyire hülyeség? Hogy lehetne megvalósítani?
Egyenlőre ez csak egy terv, ha nem igen , vagy csak nehezen, esetleg drágán válósítható meg, akkor tárgytalan
Válaszokat elfogadok.
Köszi
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Adott egy VW Jetta , gyári RCD300-as rádióval. Egyenlőre csak Bluetooth adaptert akarok hozzá csatlakoztatni, mivel egyenlőre drágának találom az RCD330-at. Illetve, milyen GPS-es rádió érné meg? Vagy felesleges az olyan?
Nos, néztem hozzá Bluetooth adaptert : [link] . Használt már valaki ilyet ? Anno G4-be volt nekem a gyári rádióhoz, ott, míg nálam volt a kocsi, addig működött. Gondolom ez ugyan olyan, tehát be a rádióba, majd testet kell neki adni , akár csavarral érintkezve. Biztonságos dolog az?
Gergő
-
zeus_2k14
senior tag
Szia
Három éve vettem egy VW Golf 1.6 SR kocsit, gyári rádió volt benne, ahhoz rendeltem ettől az ez eladótól már. Azóta is müködik.
Tavaly vette megy Golf Plus kocsiba ismerősnek , szintén tőle, ugyan olyan rádióhoz, ami most nekem a Jettába van Az is működik.Csak igazából azért kérdem, hogy , ugye van a kábelen 1 csati, meg van rajta a test. Ugye a csati megy a rádióba, a testet meg valahova le kell testelni. Edddig azokat a egy műanyag és egy csavar közé raktuk oda, az ott nem mozog, fix. Tehát ami csavar oda fogja a rádiót a műanyaghoz, hogy ne mozogjon, na oda raktam.
Az ott jó igaz? Vagy lehet bármi gond? Mert ha nem, akkor rendelek egyet
Szép napot.
Gergő
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OpenMediaVault
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest