- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
agoka07
senior tag
Sziasztok.
Az ismerősöm az imént hozott egy CONCORD CA50-2 nevezetű erősítőt. Mit ne mondjak bele volt matatva rendesen, de mégis működésre kellene bírjam valahogy. Kilóg belőle néhány kábel, szerintem utólag volt beleforrasztva. Elsősorban az érdekelne, hogy hová kellene beforrasszam a bemeneti kábelt. Képek:
kép1-itt nincsenek kábelek, de valaha voltak. kép2 itt jelenleg vannak valamiféle vezetékek.
Előre is köszönöm!S35-3310-1600-KU380-W300i-Shine-C3050-Spiro-858 Smart-SK17i-Galaxy S-Note 1-Galaxy S4-G4-S6 Edge-Note 8
-
Joe fiú
senior tag
-
BPeter01
tag
Köszönöm a válaszokat.
Igen fordítottam fázist, a ládám asszem MNC, viszont jól rögzíthető a csomagtartóban, ezért nem akarom cserélni.
Igazából egy régi Alpine fej tökéletes lenne, de az időkorrekciósoknak mi a száma, betűjele, stb.?
Mert mondjuk az apródon árusítók nem szokták ismerni az eladó portékát.Üdv: BPeter
-
pps1
senior tag
válasz BPeter01 #27155 üzenetére
Csak azt tudnám, hogy miért gondolja mindenki azt, hogy minden hangszórónak minden láda jó.....
És utána lehet csodálkozni, hogy szarul szól... Ez főleg igaz a 122-esre, ami nagyon válogatós a ládákat illetően."Elméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat között. A gyakorlatban... van."
-
-
agoka07
senior tag
Valaki tudna nekem segíteni?
S35-3310-1600-KU380-W300i-Shine-C3050-Spiro-858 Smart-SK17i-Galaxy S-Note 1-Galaxy S4-G4-S6 Edge-Note 8
-
pps1
senior tag
-
Osynho
addikt
A mai jó időben szereltem egy kicsit. Behúztam a kábeleket, a magasak a helyükre kerülte (nagyjából), a fúró viszont nem vitte a fémet, szóval holnap megy be a két mélyközép. Viszont bekötöttem mindent és csak úgy, az ülésre téve hallgattam kicsit. Nem lesz rossz.
A magas nagyon szúrós hangú. Ezen hogy lehetne segíteni? A fejen -3ra tettem, úgy kb tetszett a hangja, csak nem tudom mennyire korrekt megoldás ez. Még a pozíciójával játszok holnap.
Megjelent némi zúgás, sistergés, a motort bekapcsolva megváltozik ez a hang. Jól gondolom, hogy az ideiglenes, ultra gagyi rca szedi össze a zajt? Meg fog ez szűnni rendes kábellel?
Mit lehet tenni az erősítőn lévő menetek kikopásával? A szorító csavar lötyög pár helyes és nem igazán tudom stabilra meghúzni a kábeleket. -
pps1
senior tag
"Elméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat között. A gyakorlatban... van."
-
PiciPeti
őstag
Ennyit a szellőzésről....
-
k-feri65
senior tag
Na és mi van a szivacsperemes hangszórókkal?? mert ugye láttunk hallottunk már olyat is...
Osynho!
persze hogy szúr a magas,,, mivel a mély az ülésen van és nem a "doboz"-ában,,,majd ha egy egész egységként hallgatod akkor állítgasd... az rca-ról a véleményem..még mindig az, hogy egy szar számtech-boltos 300 ft-os kábel sem szedhet össze zajt, ha az normális helyen, rendesen,, ésszel el van vezetve.[ Szerkesztve ]
értem én de le sz@..m
-
pps1
senior tag
válasz k-feri65 #27170 üzenetére
Most rácuppantam a DLD DL 122-esem peremére, de azon egy gramm levegő nem megy át.
Zárt pórusú hab.Ezt az MDF szellőzést is könnyen meg lehet szüntetni egy réteg lakkal...., vagy alapból MPX-et használni, az talán nem szelel. A srác azt is akarja tesztelni, majd kiderül.
[ Szerkesztve ]
"Elméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat között. A gyakorlatban... van."
-
borat26
aktív tag
válasz k-feri65 #27177 üzenetére
Ezért csinálom rétegeltből a panelt, így nincs gond a "szelelésre".
Amúgy elkezdődött. Már készül, de még kell hozzá egy-két dolog.ASROCK B365 M Pro4 |Intel I5-9400F|Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 2666 Kit|Gigabyte GTX 1070 Windforce 8GB OC |Thermaltake Element V3|Zalman ZM600 LXII|LG 29WN600
-
k-feri65
senior tag
válasz borat26 #27178 üzenetére
hogyan tömítitek azokat a "szelelős" lukakat mint pl: vizvetőgumi,,ajtóhatároló,, csepegtető lukak az ajtó alján,,zár és zárütköző találkozás,, szerintem ezeken a lukakon több levegő kibe jár mint az mdf egérlyukain.
na jóóó tudom ezek megint ilyen wodooo izéék....
értem én de le sz@..m
-
pps1
senior tag
válasz k-feri65 #27175 üzenetére
Segítőtárs? Sehogy.
Nézd meg, a videón mekkora vákuummal dolgoznak? Hogy a ládában elérj 1 bar nyomásnövekedést, 190 dB felett kellene tolni. És még akkor sem "szökne el" sok levegő a ládából."Elméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat között. A gyakorlatban... van."
-
borat26
aktív tag
válasz k-feri65 #27179 üzenetére
Nos igazából én lassan le...rom ezt a wodoo izét, mert lehet okoskodni, de konkrétan a rétegelt lemez és mdf közti dologra értettem azt,amit írtam. Én maradok a rétegelt lemeznél, bármennyire is nehezebb megmunkálni, mint az mdf-et.
ASROCK B365 M Pro4 |Intel I5-9400F|Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 2666 Kit|Gigabyte GTX 1070 Windforce 8GB OC |Thermaltake Element V3|Zalman ZM600 LXII|LG 29WN600
-
borat26
aktív tag
Sziasztok!
Ismerősöm szabadulna az Alpine CDA-9884R típusú fejegységétől. Ez az ajánlott darabok közé tartozik?
Ez tud időkorrekciót?[ Szerkesztve ]
ASROCK B365 M Pro4 |Intel I5-9400F|Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 2666 Kit|Gigabyte GTX 1070 Windforce 8GB OC |Thermaltake Element V3|Zalman ZM600 LXII|LG 29WN600
-
kavics325i
őstag
válasz horush #27186 üzenetére
Valszeg csak Sony-val kommunikál. De csak ezért kár venni fejet. Már vannak új flac-wav lejátszók usb-ről. Szóval ha nem nagyon olcsóból tudod megoldani akkor már nem éri meg.
" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
Megamen
tag
Ma próbáltam meglesni hogy kell-e szigetelni az ajtóimat mivel látszik a kárpiton hogy viseltes és hogy többszőr szétszedték és jól szól a most benne lévő rendszer mertem remélni hogy az előző tulaj megtette helyettem.Kárpitot nem sikerült leszednem valahol lehet egy rejtett csavar, de ablakemelőnél ez fogadott valakinek valami vélemény?Hasonló tapintása van mint a szivacsnak de mégse az.kb 5-6 mm vastag lehet.
kattAhova beláttam mindenhol megtalálható az ajtó lemezén.
[ Szerkesztve ]
-
k-feri65
senior tag
válasz Intruder A 6 #27188 üzenetére
háát ahhoz nem alpit párositanék...inkább "az x" kolega helix monoblokkját
értem én de le sz@..m
-
kavics325i
őstag
válasz Intruder A 6 #27188 üzenetére
A kérdés,hogy megvan e már a láda?és,hogy AZ megér e annyit?
" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
horush
addikt
válasz kavics325i #27187 üzenetére
Köszi a választ. Az a helyzet, hogy nem nekem lenne a dolog, s az illető, akinek kéne ragaszkodna hozzá, hogy a CD-it hallgathassa. Akkor majd megpróbáljuk valami Sonyval (használtat szeretne venni). Van esetleg valami javaslat arra, hogy mit érdemes venni 10-15k körül használtan? Nagy elvárások nincsenek azon kívül, hogy működjön a CD tárolóval, s legyen benne értelmes RDS rádió.
-
Intruder A 6
aktív tag
válasz kavics325i #27191 üzenetére
Még nincs meg a láda, volt nálam egy Alpine SBG-1244BR, amihez olcsón jutottam hozzá de meg is váltam tőle, valahogy nem tetszett a hangja, igaz csak ismerős autójában lett kiprobálva.
-
kavics325i
őstag
válasz Intruder A 6 #27194 üzenetére
Szerintem az a láda önmagában nem ér annyit.
-
kavics325i
őstag
válasz horush #27193 üzenetére
Mostanában nem nagyon favorizálják a Sony-kat ezért lehet elég olcsón elég jó tudású fejet venni. Nem biztos,hogy csak Sonyval fog működni,de valószínű,hogy nincs átjárhatóság gyártók között.
Vásárlás előtt rá kell kérdezni,hogy CD tárat kezel e!?
CS-n van3-4. Bár nem mind értelmes hirdetés szó szerint,de hátha. Meg itt is lennie kell..." A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
horush
addikt
válasz kavics325i #27196 üzenetére
Köszi a választ, akkor körbenézek a piacon. Majd talán javaslom, hogy csak úgy vegye meg, hogy kipróbálja, s akkor nem lehet nagy baj.
-
zolikaDB
veterán
Üdv mindenki!
Bokros teendőim mellett igyekszek azért néha ide is felnézni!
Ismeri vki az Aldi-s töltőt? Megér ez ennyit? Egy ctek-hez képest?
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs