Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    Akadt egy kis gondom.
    Elkezdtem az itthoni gépemre telepíteni az Civil3D 2010-et, de valahogy menet közben lefagyott a gép (nem szokása pedig), és újraindításkor egy kazal problémás filet listázott a scandisk, legtöbbnek benne volt az autodesk mappa az elérési útjában (amennyire ki tudtam venni a sebes tempó mellett).
    Ezután próbáltam a repair és reinstall opciókat, de gyanúsan gyorsan lefutottak (pár másodperc), és nem is csináltak semmit. Ekkor megkíséreltem egy uninstall-t, ami hibába torkollott, és a windows felajánlotta, hogy eltávolítja a listából az összetevőt.
    Ezután próbáltam újra elkezdeni a telepítést, de azt mondja a DVD-s setup, hogy már telepítve van minden, és itt nincs is semmi recovery/reinstall, csak close.
    Letöröltem minden mappát a C-n, és minden registry kulcsot, aminek autodesk van a nevében, újraindítottam a gépet, futtattam registry és temp takarító progit is, majd ismét nekiálltam a DVD-s setupnak, de még mindig az mondja, hogy már telepítve van, és csak a kilépés az opció.
    Honnan szopja ez most ki, hogy még telepítve van?
    Hogy tudnám Win reinstall nélkül felvarázsolni? :O

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák