- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicker
őstag
Sziasztok!
Metál kék 2007-es vw passatra milyen pasztát ajánlatok (pontos típus, esetleg link), amit tisztára mosás után fel lehetne vinni rá egyszerű pamutronggyal (vagy mit ajánlatok?).
Előre is köszi a valászt.
-
Kicker
őstag
válasz
gabberthehun #1525 üzenetére
jó reklám...
mi is castrolt használunk, talán gTX van benn. -
Kicker
őstag
válasz
#00809728 #1385 üzenetére
azt elfelejtettem említeni, hogy én nem szoktam/tudok photoshoppal jól szerkeszteni...
azonban a sárga lájonra arany színre festett felni...
a fekete, ezzel a króm színű ''kerettel'', szvsz nagyon babán mutatna a citrom autóhoz.
esetleg egy tűzpirost kéne megnézni, attól függ mennyire vagy merész...
valaki aki ért photoshophoz nem unatkozik??? -
Kicker
őstag
válasz
Viktor0610 #1365 üzenetére
nem láttad még a teleshopos reklámot ahol a galambok teleszarják a kocsit??? horst fucks a vs platinumot ajánlja...
izzókészletet felesleges venni... én a helyi autóalkatrészesnél potom pénzért vettem izzókat... vagy a doboz miatt veszel készletet? -
Kicker
őstag
válasz
#00809728 #1255 üzenetére
valszínű visszamegyek és legalább egy 10-est visszakérek... ha megnézi látja hogy nagy különbség nincs az előző és a ''javított'' állapot között...
a színnel meg az a baj, hogy ilyen szín nincs. külföldi auto, és MO-n már volt javítva a karosszéria, és azok az elemek más árnyalatúak... -
Kicker
őstag
hi
elvittem a kocsit festetni egy pofához, mivel egy rozsda pötty volt a bal hátsó kerék felett. /10 éves zöldes-sárga tigra/, illetve a jobb ajtón egy régi sérülést rosszul javítottak /túl vastagib/és kirepedt az anyag... 15ezerért megcsinálták úgy, hogy a jobb ajto olyan mintha hólyagos lenne, a rozsda foltnál meg elüt a szín... kérdem én, nem lett volna egyszerűbb az egész elemet lefújni? az asszony majdnem kinyírt mikor meglátta a kocsit...most szarban vagyok.... csinálok majd fotót, de ehhez a faszhoz nem viszem vissza a kocsit...
vp megyében tudnátok ajánlani valakit?
-
Kicker
őstag
helo
érdeklődnék hogy a rozsda ellen mit lehet tenni? karoszériás megcsinálja? mennyiért? megéri?
opelon van egy 2cm átmérőjűroszdafolt a hátsó kerék fölött...sajnos garázst nem látott a kocsi, az elmúl 4 évben...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest