Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Formaster

    addikt

    válasz Peti78 #48884 üzenetére

    Ma már ott tartunk, hogy egyszerűbb a nem ajánlottakat felvinni, esetleg néhány bomba terméket kiemelni. Ez is kb havi szinten változik, sőt még a termékek minősége is. Talán még jobb lenne produktumokat nem is kiemelni, mert sokszor ez is szubjektív. Az egyiknek a fénye jó, a másiknak a tartóssága, a harmadiknak az ára, a negyediknek a felhasználása, aztán illat, szín stb ... lassan olyan ez az autóápolás, mint a cukorka bolt, vagy wonka vili csokigyára. Pl az egyik quick detailer valakinek bevált normál lakkon, nekem nem is műkődött a matton.

    Az egyéni tapasztalatokat pedig így is úgy is hsz formájában fogod tudni kiértékelni valamennyire.

    Én többször mondtam, hogy lényegében átálttam az ipari és pro cuccokra, vagy olyanokra amik otthon nem is kaphatók, ezért sem akarok a konzumer termékekről felelőségteljesen ajánlásokat kijelenteni. Ha egyetértés van, a termékek nagy részét törlöm, bent hagyok néhány érdemeset, néhány kérdőjeles kategóriát, amiket aztán feldobunk témának és szavazásnak.

    Örülök, hogy a témához érdemben is hozzá tudtál szólni, a fikázást folytathatod privátban is, de ott is elmondtam már kb ugyanezt. Az összefoglaló termékajánlását lényegében nem tartom relevánsnak.

    Egyébként bárki megírhatja az összefoglaló ajánlását és fikázás helyett elküldheti nekem vagy bármelyik moderátornak. 2022-07-31. napja óta (sem) sikerült. ;)

Új hozzászólás Aktív témák