Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Formaster

    addikt

    Parkside mosó Review

    Bevezetőként annyit, hogy mostanában nem sok időm van hozzászólni (read only), ráadásul sokat nem is lehet, mert nagyjából ugyanazok a témák ismétlődnek. Szerencsére moderációra sincs szükség, köszönet mindenkinek. Spoilerként, annyira szenvedek időhiányban, hogy a saját autómat augusztus óta nem mostam le kézzel, de a Parkside állta a sarat.

    Azóta néhányszor jártam lándzsásban, amikor már az autó színét sem lehetett felismerni, mire a múlt héten már nem bírtam tovább, elővettem a télre gondosan elrakott gépet és voala, befikkant. Már épp kinéztem a kisipari jelöltet, kosárban is volt, mire a Lidlben velem szembe jött a Parkside és olyan szép volt, mint egy kis kápolna ;] (idézet - Bödőcs :R ) Na mondom nézzük meg, hisz már ódákat zengtek itt róla, pont a topikgazdának ne lenne egy? :N Mibaj érhet, max visszaviszem.

    Unboxing ... Kellemes anyaghasználat :DDD 10 MÉTERES feltekerhető! tömlő, habosító, hátvakarós forgó kefe és egy kellemes ajándék, fél liter snow foam. Akkor uccuneki.

    Lepakol, kipakol, előmosót felvisz, hab bekeverve 1:3 helyett 1:1-be, GO. Egész kellemes, de nem borotvahabot fúj, a célnak megteszi. Ládzsa fel, mehet a veretés, kellemes meglepetés. A nyomás nem 200 bar, de hülye aki a festéket is le akarja szedni, amit tud, éppen megteszi autómosásra. A szórófej csak egyetlen pozícióban jó, de ott jó. A vízszállítás nyilván nem egyenlő a Duna-Tisza összegével, de ennyi pénzért megintcsak, JÓ. (megteszi.)

    Összegezve kiállta a sarat, a közel sem karbantartott 8 hónapja lemosott autót patikára pucolta, de hogy a tartósságban mit tud azt passzoljuk el, illetve gondosan őrizzük meg a nyugtát és ha lehet fagymentesen tároljuk. Aki nem akar kiadni több százezret mosóra, vagy ár/érték arányban szeret vásárolni, annak teljesen megteszi, mert a jó autómosás kérdése nem a csilliókért árult overkill mosó, hanem a felhasznált anyagok, kellékek kérdése.

    Kiegészítésként még annyit, hogy az utolsó mosásnál felrakott fusso még mindig bírja, a glaco-t pedig másfél éve raktam fel és még mindig fent van :DD Nyilván nem teljes erejében. Néhány képet is csatolok, később az autóról is, ha kimozdulok vele. :R UI: a magyar kultúra megállíthatatlanul tarol nyugaton :C




    :C

Új hozzászólás Aktív témák