Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FeRRaR1

    őstag

    válasz Fandango #35622 üzenetére

    Meg mondom őszintén nem nagyon változott a véleményem, félig néztem meg.

    Tartom hogy nagyon jó hogy vannak ilyenek, összehasonlít, ajánl termékeket... Elmondja a véleményét tapasztalatát mint itt is sokan. Ez teljesen rendben van, csak helyén kell kezelni.

    Az első kategóriába Best high end wax nem tudok bele kötni, mivel egyiket sem próbáltam vagy ismerem. Egyébként lehet tudnék hasonló kritikát megfogalmazni mint a következőkhöz.

    2. Best waxes under 40$:
    Ez nagyon gyér kategória. Spray wax a top 3-ban? Hol a Carpro, soft99, Zaino vagy CG? [link] [link] [link] [link] [link] Pár perc alatt össze szedtem termékeket amik simán letaszítanák az ő top 3-asát. Bármilyen spray wax verjen egy Fusso-t? Ugyan már...

    3. Best paint sealants
    Itt a power lock+ szúrt szemet, szerintem csak pár fizetett tesztben végzett az elején, de első soha nem volt. Sőt leginkább közép mezőny vagy alatta mikor az évek folyamán olvastam róla, ezért nem is vettem magamnak. Ezt is oda vissza veri a Fusso.

    4. Best ceramic coatings
    Erről írtam korábban, ez egy gyér kezdő alap felhozatal, de biztos hogy nem top 3.

    5. Ugyan így a mikroszálas kategória.
    Mire a legjobb? Mindenre? Miben? Nedvszívás, ár/érték, wax vissza törlés...??? Itt is ezret bele lehetne kérdezni.

    Még egyszer jó hogy vannak ilyenek, de arra jó hogy többet megnézel, össze ollózol valamennyi infót, hozzá veszed a saját tapasztalatot...

    Csak tippelek, de akik próbáltak sok terméket szerintem itt sem hoznák ki ezeket top 3-nak, de lehet egy se férne be valamelyik kategóriájában a top 3-ba.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák