Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dany007

    veterán

    válasz runner 125 #13075 üzenetére

    Nos, nem tűnik vészesnek és a mattulást mindenképp elakarom kerülni. Átlaghoz, korához képest tényleg jó állapotban van az autó. Páran a cégnél már azt is mondták rá, hogy milyen "újszerű". :) Pedig most tölti be a 11-et jövőhónapban.
    Szóval mostmár mindenképpen kifogom próbálni a kézi mosást legközelebb.
    A 2 vödrös módszert nem értem. Mért kell két vödör? Viszek egy vödörnyi meleg vizet, abba beleöntöm a sampont és kész. Bár jah, lehet azt inkább valami zárt tárolóban kéne. :)

    Egyébként én is elpöcsölnék vele szívesen. De ugye a lakópark előtt azért mégse... Másrészt tényleg nincs ennyi időm rá este 9 előtt. Harmadrészt a guta ütne meg ha két nap múlva valami kis folt lenne rajta egy ilyen szintű tisztítás után. Nem tudom te hogy bírod.
    Mikor lemostam az ablakokat és jöttem haza, lehúztam hogy ne kelljen arra a 2km-re légkondit kapcsolni. Mikor otthon felhúztam, láttam hogy a mosás utáni befolyó vizet felvitte az ablakra és szépen összekoszolta. Úgyhogy fogtam magam meg az ablaktisztítót és felhúzott ablaknál szépen újra takarítottam ott a parkolóban... mert nehogymár... Szóval na, nekem már ez is úgy felk...ta az agyamat, hogy nem bírtam megállni és nem bírtam úgy hagyni. Ha 4-5 órát eltökörészek vele... hát nem is tudom. :)
    Egyébként ezen a pezsgő színen abszolút nem látszik meg a por. Ez egy pozitívum, de azért én látom, hogy nem úgy fénylik egy idő után mint kéne. És zavar...

    Az S60 amúgy k....va szép egy autó. Kívül-belül. Nagy kedvenc és ha rendesen keresnék én is beneveztem volna egyre. De sem az árát sem a fenntartását nem tudnám kigazdálkodni.
    Szóval na, nyugodtan legyél csak büszke rá. :)

    Szerk.:

    Ja még annyit, hogy ugye majd egy órán át porszívóztam az autót. Ráment vagy 6 ötvenesem... Tényleg patent tiszta volt. Sehol egy szösz, sehol egy kis porpiszok vagy akármi...
    Délután megyünk apóshoz... asszony beül... már látom is, hogy valami kis gazt behozott a cipőjével... Szóval ennyi. Puff. Nem tehet róla én meg nem tehetek ellene. De akkor is zavar.

    @MunezXBK:

    Rohadjak meg legközelebb veszek egy többezres illatosítót. :D Az a gond, hogy nem lehet megszagolni ezeket előre... Az az óceán meg erdő illet is lehet bejönne nekem. A citrom meg a vanília alapból hányinger... mindegy milyen minőség. Ezeket a kajaszagokat így töményen nem bírom elviselni autóban...
    Csak ugye nekem az is számít, hogy hogy néz ki az az illatosító. :U Nem azért mert ilyen proli vagyok, hanem ha már van egy szép belső terem, ami szimmetrikus, esztétikus, és karcmentes(!), akkor nem akarom elk..ni valami virág alakú sárga izével. Mert ilyet is láttam ma. :D Egy vw bogárban még jól is mutatna.

    Ami nagyon bejött, apám vett egy ilyen kis stiftszerű, tüske szerű illatosítót. Az egész nem nagyobb, mint egy ilyen pattintós hajcsat. És be kell szúrni a levegőbeömlőbe. Alig észrevehető, pici, áramvonalas forma... Olyan kis pofás. Egy baja van, hogy narancssárga! :DD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák