Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bta1

    őstag

    válasz dyscus #5709 üzenetére

    Nos, aki itt nem szólt hozzád, az én lennék. Általánosságban írtam egy, a diyerek körét mérgező negatív jelenségről, erre btamás így meg úgy... pedig akár a csatabárdot elásva, nagy egyetértésben akár sajtosozhattál is volna egy jót :))

    Kioktatásról annyit, hogy a volt hobbitársak (valódi hobbitársak) többségével továbbra is normálisan elbeszélgetünk vagy éppen vitatkozunk. Hogy egy bizonyos dyscust milyen jelzőkkel illettek PÜ-ben egyesek, inkább le sem írom. Próbáltalak védeni, hogy kissé faragatlan, de alapvetően jószándékú lennél ... belátom, tévedtem. Kizárólag azzal és addig vagy jószándékú, aki nem próbálja vitatni az ex katedra kinyilatkoztatásaidat, merthát ilyenekből nálad annyi található, hogy Dumát lehet velük rekeszteni (nem, nem szoktalak olvasni, csak rendszeresen kapok emaileket a leghajmeresztőbbekről, külön kiemelve a borzasztó "szakszerűséget").

    Lancerboy tőlem azzal építtet erősítőt, akivel akar. Két dolgot mondtam neki. Az egyik, hogy nem lesz megállás, mert ha a nálad hallható hangot akarja, a többi láncszemet is meg kell vennie (de a hangsugárzót mindenképpen). Így számoljon. A döntés előtt pedig hallgasson meg más, például gyári ARC erősítős rendszereket is. Ne az újhoz, hanem a használtpiachoz viszonyítson. Kicsit unalmas folyton helyreigazítani a kitalált marhaságokat...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák