Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz Dißnäëß #5615 üzenetére

    De kihangsúlyozom: full egyedül SOHA. Ez áram. Meghalhatsz. És én azt szeretném, ha sokáig élnél :D ;) úgyhogy DIY-ra fel, fogja a kezed egy Kandós, BME-s, akárki hasonló. :K Ha megtanultad a csínját bínját, Beléd égette a "mentor", már Te is szakemberré válsz, rádiót nem fogsz építeni, de Ohm törvényét, Kirchoff-okat és hasonló alapokat tudni kell, Millert is, aztán olvasni 1-2 könyvet, nekem Ágoston Lajostól van egy Audiofil erősítők építése, meg John Lindsey Hood-nak egy másikja, töviről hegyire betűről betűre, meg-meg állva kell olvasni, míg meg nem érted, le nem esik, ezek tök jól összekötik a fejben az eleinte elkülönülő szigetekben úszkáló tudásmorzsákat és kezd kialakulni a süti :) Azért a dimenzió és generátor elmélekkel nem kell végigszopni az iskola padot, hogy összerakj egy tisztességes erősítőt, a lineáris algebra elég. Én előbbinél mondtam azt, hogy "na húzzatok a ..." - de rájöttem, ez csak a buktató, hogy aki nem kemény, kihulljon, aki pedig az, az is menjen minimum 1 utóvizsgára a csekkel a kezében, csillingeljen a kassza. Én nem voltam kemény, inkább makacs és elvből azt mondtam, ekkora gyökérnél (sajnos más szerint is hozzá kerültem) nem fogom folytatni, kiléptem.

    Ha az, hogy tudsz valamit, papírhoz köthető, téveszme. Tudd az alapokat, de azokat NAGYON, mert életet menthet, nem beszélve arról, hogy a jó végeredmény feltétele.

    DIY. Do it yourself. Csináld Magad. Ennyi, se nem több akar lenni másnál, se nem kevesebb. Ez egy megközelítés, nem pedig egy wannabe-jobblennimindenkinél. De hogy életben maradj, érdemes SZAKEMBERTŐL tanulni, aki egy életet tett fel erre és lehet, hogy csajozásban, hengerfej síkolásban, fotózásban, C++ -ban nem egy zseni, de tudja, merre mennek az elektronok (és lyukaik) :D

    Megyek adaptert venni, hogy hervadna le az összes aki nem tart ilyet .... jó hülye vagyok én is, nagy jack :W

    POKE 16017,44 ..... SYS 2077

Új hozzászólás Aktív témák