- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
Döntsd el te magad
"A néhány napja megjelent WHQL minősítéssel rendelkező Catalyst 9.12 mellett egy hotfix is elérhetővé vált az AMD hivatalos weboldalán keresztül. Ez a gyorsfrissítés a Catalyst 9.12 alapjaira épül és számos speciális javítást tartalmaz, amelyekről az alábbi pár sor alkalmával adunk némi tájékoztatást."
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
szekto
aktív tag
Srácok, valaki legyen szíves, s mondja meg, hogy GPU-Z-ben pontosan kiírja-e a VGA típusát? Gondolok itt arra, hogy nem csak azt írja ki, h HD 4800 Series, hanem HD 4850.
Gigabyte B450M-DS3H // AMD Ryzen 5 2600 // 2*8 GB Kingston FURY DDR4 2666 MHz // Gigabyte RTX 2060 Gaming OC 6 GB // 1*Kingston FURY Renegade 500 GB nVME M.2 SSD // 500 GB + 1 TB WD Blue HDD
-
kriszbon
őstag
válasz szekto #11156 üzenetére
Az enyémnek nem írja ki, csak a 4670-es kártyámat írja ki rendesen, de nézd meg everest alatt.
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
RootRulez
félisten
Nekem gyárilag 160/250-re viszi le :t
Nem tudom vajon lehetne-e lejjebb vigéckedni ...
═════════════════════════════════════════
-
kriszbon
őstag
válasz t.kristof #11167 üzenetére
Kevesebbet fogyaszt, nem melegszik annyira így a venti nem jár magas fordulaton, tehát halkabb(mondjuk egy bizonyos fordulat alá nem megy. Enyém is 160/250-en megy idle.
Mod: Vazze beelőztek![ Szerkesztve ]
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
kriszbon
őstag
válasz t.kristof #11171 üzenetére
Én elhiszem hogy halk(de az enyém biztos halkabb), de ha nem veszi vissza az órajelet akkor biztos hogy többet fogyaszt, és aki sokat használja idle annak azért számít az is.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz vergilx #11144 üzenetére
Na, a 9.9 óta az első megfelelőnek látszó driver, erre itt a hotfix... Úgy nézném ilyenkor az 58xx topic "zsenijeinek" arcát, akik fennen hangoztatják, hogy minden ATI driver tökéletes, és minden user hülye, akinél problémák vannak a megjelenítéssel...
Amúgy megnéztem, ez csak OpenCL optimalizáció ATI SDK-hoz, szóval tök fölösleges feltenni.lsc: Legtöbben, ugye, abból indulnak ki, amit a szó jelent (gyorsjavítás), és nem is nézik meg, mit töltenek le, aztán rátelepítéskor ezek tudják a legnagyobb galibákat okozni.
Ahogy nézem, párszor még le fogod írni. Esetleg tedd az aláírásodba...Dj Dekko!: Kár, hogy vsz. annál kevesebb régi játék működik vele...
Májsztró: Gyári drivereknél az esetek nagy részében kiírja, csak ref. drivernél nem.
fagy53: Anno a kis Polskim motorja is teljesen néma volt, persze csak FULL-ra feltekert hi-fi hangerő mellett...
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz katt777 #11191 üzenetére
Azért az OGL-t megnézem vele Heaven benchmarkban, van-e már kép... A többi apróság nem érint.
Mégse. Nincs rá mobilnetből 270MB... Valaki nem tenné fel belőle csak a W7 x64 és XP x86 driverek könyvtárát valamelyik letöltőoldalra? Az alig pár MB lenne.[ Szerkesztve ]
-
t.kristof
senior tag
válasz pincehely #11172 üzenetére
egy passziv hütéshez szerintem nemkéne hasonlitani az én aktivomat mert közelsem egy kategoria hang téren...de ha ezt hasonlitgatod akkor egészségedre
fagy53:játék közben vagy film közben elveszik a gépem hangja...de nembirnád megkülönböztetni hogy a tápomat vagy a vga ventimet hallod
Májsztró:hangosnak csak akkor hangos a gépem ha dolgozik a vinyom(szegénykém már picit öreg ). vájt fülü pedig nem vagyok ilyen téren, max zenei de az más tészta...
Az élet sz*r játék, de k**va jó a grafikája...
-
t.kristof
senior tag
lsc logout blogjánál ezt irták a gainward 4850gs röl: gyártó által megemelt órajelek, lényegesen jobb teljesítmény és kitűnő (hőcsöves) gyári hűtés ami terhelve is hangtalan, és jól hűt. Más extra itt sem volt (ez épp elég az előzőhöz képest), és ez is hibátlanul működik. azért emeltem ki mert én is ezen a véleményen vagyok és van aki nemhiszi el...
Az élet sz*r játék, de k**va jó a grafikája...
-
katt777
félisten
válasz Bali27 #11195 üzenetére
Én maradok a 9.9-nél, a többit csak tesztelgetem. Egyik sem gyorsabb a 9.9-nél, és lehet, hogy némelyik játéknál javulást hoz, de sok másiknál meg éppen hibát okozhat (de itt van pl. a 9.12 újabb OGL-képtelensége). Persze attól függ, ki milyen játékokat használ. Gáz akkor van, ha olyanokat, hogy egyikhez 9.9 kell, másikhoz meg frissebb. HD3xxx tulajok tudnának mesélni az ilyen driver cserélgetésről.
Ha megnézed, a javítások többsége eleve a HD5xxx szériához kapcsolódik.t.kristof: Még a passzív hűtésnek is VAN hangja! Az már más kérdés, hogy ki mennyire hallja a VGA zaját, főleg, ha eleve egy zajos gépben van a cucc. De pl. egy Z600-zal, jól szellőző házban, passzívan hűtött rendszerben könnyen hallható egy halk VGA is, már persze ha a user nem pusztította el hallásának jó részét eszetlen pubertáskori bulizással. BP-iek meg eleve halláskárosultak 14 éves korukra.
[ Szerkesztve ]
-
cowboy_bebop
őstag
Ebben a topikban senki sem ismeri a szerkesztés gombot?
-
kbalazsa
senior tag
válasz cowboy_bebop #11198 üzenetére
Dehogynem. Hozzávetőlegesen ~15%-ban ismerjük. (Az utolsó 100 hozzászólásban 15 szerkesztett van. Most már 16.)
[ Szerkesztve ]
Az elvileg és a gyakorlatilag közt nincs különbség ... elvileg.
-
n1Saint
csendes tag
Sziasztok lenne egy olyan gondom, hogy a gép időnként (van, hogy egy nap többször, van hogy egy nap egyáltalán nem) lefagy, befagy, videókari ilyenkor felpörög és csak a restart segít neki, néha azt is többször kell megnyomnom, hogy történjen valami. Csinálta korábban is, visszavittem garival két-három hét után kaptam vissza, kijelentették hogy semmi baja( és közben letörölték a winyómat). Utána pár napig nem volt gond aztán megint. Azóta ezzel szívok, segítsetek pls, hogy hogyan tudhatom meg, hogy mi a baja és akkor azt visszaküldeni a cserére. Cuccok: Win7 (de XPn is csinálta), Intel C2D E8400 @ 3.00GHz, 4GB Kingmax 800Mhz RAM, WD 500 GB, Sapphire Vapor-X ATI Radeon HD 4850 1GB, Gigabyte P45-DS3, tápom egy FPS Saga II 500W. A fagyásoknál 1x előjött a képen egy csíkozódás is. (csodaszép zöld volt). Előre is köszi a helpet
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest