Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
mauimagic
senior tag
A Revotica a 13. kerben gyárt matracot jó áron, kérdezd meg őket, hogy huzat nélkül vállalnak e.
Anno koleszokba vettünk ágymatracokat a Tertextől (7ker), arra ment fríz vatta és ez lett kárpitozva. Ez a legolcsóbb, de magamnak eszembe nem jutna
Egyébként én sem hiszek a kókuszos-aloe verás-memóriahabos dolgokban, de egy normális sűrűségű/keménységű szivacs tényleg kell, de még a sima habszivacsnál is több különböző réteg van, szal nem árt odafigyelni.
[ Szerkesztve ]
-
mauimagic
senior tag
Sziasztok!
Viszonylag száraz egész farönköt (kéreggel) lehet valahonnan szerezni, vagy csak fatlepről vizeset?
Kb 1 méteres darabok kellenének 30 cm átmérőben, egy helyi asztalos szerint ha vizes, akkor el fog repedni később...
Melyik fafajta kevésvé kényes erre? Én akácra gondoltam először, de azt mondták az a legrosszabb -
mauimagic
senior tag
válasz thomgrande #36743 üzenetére
Nem is nagyon lehet, már ha valaki fogott már a kezében ütvefúrót... csak az értelmét nem látom akkor... parasztvakítás az egész, sima téglán is elhasal...
-
mauimagic
senior tag
válasz thomgrande #36746 üzenetére
Akkor simán nem értem... hol előnyös ez? Facsavarnál pl, vagy milyen felhasználásnál?
-
mauimagic
senior tag
válasz thomgrande #36776 üzenetére
"...hagyományos tégla falat sima fúróval is ki lehet fúrni..."
Szerintem meg téglát IS csak ütvefúróval lehet normálisan fúrni, különben pontatlan, elmászik, stb...
YTONGra ok, de az is gányolás
szezonban nagy átlagban napi 40-50-et fúrogatok 6-65mm átmérőben, nem hobbi kategóriás gépekkel, "sima fúró" semmire nem jó, de pl még a 250 rongyos bosch akkus csavarozó sem viszi normálisan "ütvefúró" fokozatban...nem falfúrásra való
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ingatlanos topic!
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- OLED TV topic
- OpenMediaVault
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.