Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • coolrob

    aktív tag

    Sziasztok!
    Nem tudom lehet e ide írni tanácsot kérni, vagy inkább csak profik osztják meg a tapasztalatukat egymással, de ha lehet akkor segítséget kérnék.

    Nagyon szeretnék egy normális Tv asztalt, amin rendesen elférek, és belefér erősítő, center stb, de nem igazán találtam nekem tetszőt hónapok óta, így elhatároztam hogy csináltatok egyet. Aztán jött az ötlet hogy még jobb lenne ha én csinálhatnám, mert hát miért ne, meg mégjobban magaménak érezném.
    Van hely ahol le tudom vágatni, élfóliázzák stb, utána "már csak össze kéne rakni". :)

    Egészen egyszerű dologra gondoltam, mert abszolút az a lényeg hogy elférjek benne.

    Tervezgettem és a végén találtam is egy olyat amit elképzeltem, ami bejön designra, pofonegyszerű és elférek benne kényelmesen.

    Ezt szeretném magamnak megcsinálni, egy sötétebb wenge színből, alulra egy 10 cm-s rész előről és oldalról teli résszel, hogy a kábelek rejtve legyenek.

    Gyorsan felrajzoltam szemből a méreteket: [link]

    Kb. gy nézne ki, semmi extra, 55 cm mélysége lenne, valószínűleg 18 mm-es bútorlapból készíteném.

    2 kérdésem lenne konkrétan:

    - Egyik hogy milyen módon lehetne ezt összetenni hogy ne szakadjon össze ha elkezdek rápakolni. (Legfelső polcon Tv, kb 23 kg, középső polc a centeré ami kb. 16 kg, és az alján egy erősítő + számítógép együtt kb 25-30 kg)
    Pl. csavarozni kell, vagy esetleg fadübel is elég lehet? Hogy lehetne szépen megoldani, hogy esetleg ne nagyon látszódjon?

    - A másik hogy ilyesmi fém távolságtartót ami 2 vízszintes polc között van a katalógus képen, kb. hova és mennyit lenne érdemes elhelyezem, hogy elég stabil legyen és bírja a terhelést? (a felrajzolt a 4 ponton 2-2 őt gondoltam elhelyezni egymás mögé)

    Példa: [link]

    Előre is köszönöm a segítséget!

    üdv: Robi

    A legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.

Új hozzászólás Aktív témák