Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz thomgrande #27007 üzenetére

    Szerintem, ismétlem szerintem, itt arról van szó, hogy tudják ők, mit csinálnak. Eladják a sínt annyira bagóért, hogy bolond legyél nem megvenni, aztán húzzák az orrod alatt a mézes madzagot, hogy itt egy jó kis merülőfűrész, ami épp hozzávaló. És ez téged nem fog hagyni nyugodni, amíg meg nem veszed a Divar-t is hozzá.
    Most kicsit félreérthető volt a ragozásom. Mi tudjuk, hogy gyerekjáték bármelyik kézi körfűrészt, vagy felsőmarót úgy átalakítani, hogy fusson ebben a sínben. Nekem került hozzá egy kitűnő állapotú körfűrész, igaz, nem merülő, de mindössze húszezerért. De nem Divar, hanem DeWalt egy ilyen. (Akartam is írni a napokban runner 125 fórumtársunknak, hogy aki fél a használt gép vásárlástól, nem igen lesz ennyi pénzért barkácsgépnél több a kezében.) És még a csavarok helye is megvan rajta az adapternek. Pontosabban a DeWalt sínhez való adapter van pillanatnyilag rácsavarozva.

    Egyébként valóban, egy mezei vonalzó is drágább egy ilyen eloxált profilnál. Én is valami apró pénzért vettem két 1400-ast fél éve, és bevallom, a megfigyelőbe klikkeltem a Divar-t. De fél év alatt egy ezresnél több engedményt nem sikerált konstatálnom - szóval bizonyos értelemben magam is bedőltem. Azért nem fogok berosálni, ha soha nem lesz meg a hozzá gyártott (ezt most direkt így fogalmaztam!) Divar. Olyan fogás ez is, mint az Epsonnak egy időben a hyperolcsó tintasugaras nyomtatói, hogy drágábban kaptál hozzá egy gyűszűnyi festéket, mint amennyiért a nyomtatót vetted festékestől. (És ez sarkallt arra, hogy jó ideje Kyocerával nyomtatok, amit négyezer forintért vettem, gyakorlatilag költségmentesen.)

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák