Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peak

    addikt

    válasz erdoke #9024 üzenetére

    Abu85 elismert szakember:
    "(#49) erdoke: Az NVIDIA és az AMD biztosan megoldotta, hogy a frame duplázás 1000 másodperc felett legyen (a DX11-es hardvereken ezt teszteltem is). Ez már nagyon jónak számít, mert az erre kihegyezett lejátszókban található hardverek sem jobbak sajnos.
    A képminőséget be kell állítani. A PC-nek pont az az előnye, hogy a végletekig személyre szabható. Az NVIDIA és az AMD is rengeteg beállítást kínál a driverben erre. De az Intel is alkalmaz ilyeneket. Ha az iparágban elismert HQV HD 2.0 eredményeket nézed, akkor képminőségben az AMD van az élen, és az NVIDIA követi."

    Bizonyára nem beszél hülyeségeket, ez alapján pedig azt gondolom, hogy igenis odafigyeléssgel, helyes beállításokkal lehet olyan képet csinálni, mint egy Realtek 1185 chipes asztali médialejátszó. Én is elég sokat mókoltam a rendszerrel, mire összepattintottam, hogy "szép" legyen és megfelelő legyen a szin is. XBMC is sok lehetőséget kínál, de természetesen ma foglalkozni fogok ezzel a kadencia-helyes ( azaz a forrással megegyező képfríssítéses ) lejátszással.

    Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3

Új hozzászólás Aktív témák