Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Del Tommaso

    tag

    Sziasztok,

    Egy kis segítségre lenne szükségem:

    Milyen megoldások vannak arra, ha nekem egy csomó film, koncert, sorozat 25 gigás BD lemezekre van írva (30-40 db lemez) adatlemezként, és ezeket szeretném valahogy lejátszani valami médialejátszóhóz kapcsolható eszközzel, akár USB vagy E-sata porton keresztül ?
    Nem nagyon találtam USB-s BD olvasót a net bugyraiban épeszű áron.

    Plusz 40x25 gigát sem akarok másolgatni sehova sem.

    Jelenleg a filmezést egy régi Tronsmart Vega s95 Telos-szal nyomom, amire CoreElec van téve, ami SD kartyáról fut, ami egy routeren keresztül olvassa a Synology NAS NFS share-jét. Plusz van egy hálózatba kötött asztali PC win10-zel, amiben van egy SATA-s Pioneer BD író.

    Most ott tartok, hogy a Tronsmartról elérem ugyan a Win10 PC-ben megosztott BD írót Kodi alól, de így a PC-nek akkor állandóan menni kéne, ami nem buli, ettől szeretnék valami elegánsabb megoldást.

    Szóval lehetséges-e ezt a belső SATA-s írót "USB-síteni" valahogy, hogy rá tudjam dugni a CoreElec-es Tronsmartra vagy esetleg tud valaki külső BD olvasót ajánlani, amivel ez a dolog működhet ?

    Olyan asztali BD player is számításba jöhet, ami olvas BD lemezeket adatként megírva, mint pl. a régi DUNE-k BD olvasós verziója.

    Köszönön, ha segítesz.

    Jaa, és útban van egy X96 MAX Plus 4GB/64GB Amlogic S905x3, tehát még akár ő is bevethető ezügyben.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák