Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz djnice #66499 üzenetére

    Ne haragudj, de bárhol olvasok valamit és megjelenik az Apple TV 4K akkor te egyből elkezdesz trolkodni és "küzdeni ellene", sajnos ez van, nem használod, nem tudod milyen.
    Sz@r az OLED megjelenítése HDR esetén, ez tény, ennyi, ami tény az tény, szóval szerintem hagyjuk a már 100X elhangzott dolgokat és "lépjünk másik talajra".
    Csak hogy kötözködj? - az pont te vagy, olvasd el a Netflix, OLED és egyéb topikokat ahol véletlenül valaki megmeri említeni az Apple TV-t, devil-k is megvette, leírtam neki privátban, hogy milyen hibákra számítson és ennek ellenére nagyon elégedett vele, nem küldte vissza akkor te mit hitetlenkedsz?
    Látom te tipikus Apple fan vagy... - én vagyok az Apple fan?, nagyon rossz úton jársz, de akkor te Apple gyülőlő van ha én fan.
    Amúgy meg pont, hogy azt javasoltam a kérdezőnek, hogy ne váltson ha elégedett a GT-Kingel, egy "Apple fan" nem így tenne.

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák