Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Molyos #5907 üzenetére

    Csak tegnap délben jött meg így még nem volt időm részletesen tesztelni de eddig nem találtam olyan hibát ami miatt komolyan csalódtam volna benne. A menüje elég ronda nem úgy sem azt kell nézegetni, távirányítóra elég nehezen reagál ez eddig az egyetlen negatív tapasztalatom vele.
    Eddig 720p-s anyagokat néztem vele de tettem egy próbát egy 1080p-s videóval is, teljesen akadás mentesen vitte őket. Elég könnyen lehet váltani a feliratok és hangsávok között de nem írja ki, hogy melyik az éppen használt, pl ha külső feliratnál úgy van megadva a fájl, hogy valami.magyar.srt akkor csak annyi látszik a felirat választásnál, hogy Subtitle 1.srt, ezzel szemben gépen rendesen azt látom, hogy magyar. Ez annyira nem nagy gond mivel 1; alapból beadja a külső feliratot, 2; általában csak egy felirat van egy adott videóhoz.
    A feliratokat nem mindig rakja ki alapból ha a videóba van integrálva, minden fájl indításnál külön kell bekapcsolni de ha külső fájlban van a felirat akkor egyből beadja.
    Tesztet sajnos nem tudok adni mivel mint az oldalon is írva van ez a modell egyedileg ennek a forgalmazónak készült. Érdemes feltenni a kérdésedet az oldalon hátha kapsz érdemi választ.

    Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

Új hozzászólás Aktív témák