Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sugarforce

    őstag

    válasz dgyuri0123 #58983 üzenetére

    LE-et nem lehet a box távirányítójával használni, mert nem reagál rá: Dehogynem lehet, minden funkció úgy működik, ahogy kell, egy másodpercet nem mókoltam vele.

    nem látja/elveszíti a hálózatot: Egyszer se, még egy szakadás sem volt , routeren logolva van minden, nem látni semmi szakadást.

    nincs hd hang: van hd hang, ott van 8 millió féle opció, hogy mit szeretnél átengedni, nem átengedni ha igényed van ilyesmire.

    szar a wifi sebessége: Úgy látom, hogy ezzel van a legtöbb probléma egyébként, a fő ok az az, hogy sokan a wifire úgy gondolnak, hogy van, működjön, csak ez nem ilyen egyszerű, ez nyilván sok mindentől függ, a környezettől a routertől, a távolságtól stb stb., a wifi sebesség nem egzakt dolog sajnos, aki meg 60-70-80 mbites anyagokat wifin keresztül akar nézni, az szívni fog, de ez igaz más eszközökre is, nemcsak a médialejátszókra. Én eleve, ahol tudom kerülöm a wifit már hosszú hosszú évek óta, bent a cégnél is csak oda telepítettem wifit, ahol nagyon nagyon muszáj.

    lassú, fagy: hát ilyennel még egyszer sem találkoztam, nekem egyszer sem volt ilyen gondom, de majd mások megerősítenek, vagy megcáfolnak ebben, de ez függ az sd kártyától is, amit beleraksz.

    sd felskálázás nem valami fényes: nem egy világbajnok, de nem is szar, mondjuk nem is nézek sok sd anyagot.

    hálózaton iszonyat lassú másolás: ez sem egzakt dolog, miről mire másolsz, miket, stb stb. ?, ezeken a boxokon általában usb 2.0 van, azért ezt érdemes szem előtt tartani, az elég erősen beleszól a sebességbe és akkor még nem is beszéltünk a rákötött hdd-ről, az milyen dobozban van, milyen chippel.

    borítóképeket nagyon lassan tölti be: ezzel sincs gond nálam, egy mezei kingston sd kártyáról fut a rendszer. viszont amiket olvastam, a legtöbb esetben a kártya volt a ludas, ami elméletileg eredeti, de 'ebayről rendeltem 500 ft-ért a 256 gigásat' szitu, de amúgy van flashbench ezekre a boxokra, ott látszik, hogy mi a szűk keresztmetszet.

    Ezek saját tapasztalatok, mind a minix, mind a venzre igaz, amiket írtam ja és LE-ről beszélek.
    A legtöbb ilyen probléma tényleg user error. Most persze azt sorolhatnánk, hogy az ilyen leírásokat mennyiben befolyásolták az olvasatlanság, türelmetlenség és egyéb tényezők, mert nyilván ez sem mindegy.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák