-
Mobilarena
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
charlie1975
aktív tag
the little black box miben tud kevesebbet mint a meder8er 600?
Galaxy S4,Galaxy Note3,Note7,S7 EDGE
-
devil-k
nagyúr
válasz charlie1975 #40701 üzenetére
Itt van egy teszt róla, de engem nem győzött meg. Nagyon gagyi hatású az egész.
Egyik különbség:
XBMC (Kodi) fut rajta... stb.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
törölt tag
Már volt róla szó, mint legfontosabb tulajdonságok egyike (egyelőre?), a 23.976 Hz-es tartalmak is kerek 24.000 Hz-en kerülnek lejátszásra.
-
charlie1975
aktív tag
meg közben észrevettem hogy csak hdmi kimenet van rajta
-
_adaml21_
őstag
válasz dgyuri0123 #40700 üzenetére
Asus oplayel mi a helyzet?
Oplay mini v2 es mini plus jonne szoba. -
djnice
veterán
Ez egy erősen túlárazott cucc, ugyanez a hardver kintről postával 50$, és kb annyit is ér, még az S802 is olcsóbb ennél.
Nincs kadenciahelyes lejátszás, a felkonvertálás és a deinterlacing nem túl jó minőségű ezeken a Amlogic chipeken.
Az XBMC az a szó amivel sajnos félrevezetik az embereket és eltudják adni ennyiért -
Locutus
veterán
válasz dgyuri0123 #40707 üzenetére
Mert aztán világvége lesz, ha 24hz-en játssza le 23.976 helyett. 100-ból vagy 2 ember észre is venné...
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
charlie1975
aktív tag
Ha jól tudom a lejátszó hiába tudja a kadenciahelyes lejátszást ha a tv nem tudja
-
-
Locutus
veterán
válasz devil-k #40713 üzenetére
Szart? Na ne röhögtess már... csak mert itt 3-4 ember rá van izgulva a 23.976hz-re, és hisztit csinálnak belőle, még ettől az egy featuretől nem lesz szar egy medialejátszó...
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Locutus
veterán
válasz dgyuri0123 #40711 üzenetére
De a rángatózás nem attól van, hogy 23.976 helyett 24-en játssza le, hanem hogy 50 vagy 60hz-en.
De persze az nem zavarja gondolom egyik szakértőt se, hogy amúgy egy fos LCD-n nézve mondja mindezt...Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
charlie1975
aktív tag
azt honan lehet tudni hogy a tv tudja e a 24 et?
-
Dorian
félisten
válasz charlie1975 #40717 üzenetére
A specifikációból. Az utóbbi 3-4 évben eladott tévék elvileg már mind tudják, csúnya, ha nem.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz Locutus #40715 üzenetére
Én egy fos 50ST60-as plazmán nézem.
És a helytelenül játszott kadencia bizony folyton szaggat.
Olyan van persze, hogy a tv nem tud 24p-t és oda valóban jó lehet az Asus, de mi nem abból indulunk ki, hanem abból, hogy ha pénzt adunk valamiért, akkor az legyen lehetőleg a legjobb minőségű. Jelen esetben pénzt nem, csak tanácsot adunk, de azt felelősen próbáljuk tenni.[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
Fenn3gyer3k
tag
esetleg valaki erre ?
-
devil-k
nagyúr
válasz Fenn3gyer3k #40722 üzenetére
Igen, de ettől függetlenül nem ajánlott vétel ez a lejátszó. E-manual itt.
S ezek szerint bele sem szagoltál a leírásba, pedig az első oldalak között van leírva világosan.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz Fenn3gyer3k #40724 üzenetére
Mármint mit ajánljak? HDD-t vagy médialejátszót?
Ha HDD, én csak a WD-re esküszöm: WD RED, My Book, My Passport.
Ha ennyiért akarsz médialejátszót venni, akkor tolj még egy kis pénzt bele, 30.000 Ft-ba kerül a WD Wireless vagy Live Stream médialejátszó. Ezalatt már igen nehéz ajánlani, de aki tud, az úgyis írni fog ide!
- mozi bolondéria -
-
őstag
Popcorn A400/410 tulajoktól kérdezném, hogy a "csodálatos" képernyővédő alkalmával a jövő-menő "feature" téglalapok mozgása esetén látnak-e képhibát 24p képmódban?
Azért kérdezem, mert valami nem stimmel a lejátszómmal.
Soha nem látott poszterizációt (vagy mást, csak nem tudom mi a képhiba neve, amikor mozgásnál piros-zöld falls kontúrok jelennek meg a képen) látok a Vt60-amon, ha a tévé belső lejátszójával nézem, ugyanazt a részt, nem látom a képhibát. A kamera svenkelések esetén nagyon zavaró a kép "röcögése", még akkor is, ha lassan mozog a kamera. A korábbi lejátszómnál (Dune 303D) ez fel sem tűnt.
Továbbá ma tapasztaltam, hogy az analóg sztereó kimenete recseg, ropog, sistereg. Több kábelt is próbáltam, illetve teszteltem az erősítő bemenetét más eszközzel, szóval biztos, hogy a popi-ból jönnek a zavarok.
Lehet gariztatás lesz belőle
-
devil-k
nagyúr
"Popcorn A400/410 tulajoktól kérdezném, hogy a "csodálatos" képernyővédő alkalmával a jövő-menő "feature" téglalapok mozgása esetén látnak-e képhibát 24p képmódban?"
Ennek a képernyővédőnek a mozgása nálam is sz*r volt. Ez szerintem valami bug, mert egyébként rendben volt a 24p-s lejátszás, csak itt volt olyan vicces.
- mozi bolondéria -
-
крокодил
tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek, (ha esetleg valaki ismeri) a [Kodi Media Centerről] /más néven The Little Black Box/?
Mivel soha nem volt Xbox-om, ezért nem ismerem a rendszerét.
Az világos, hogy Lunux alap.Valakinek ismerős a cucc?
-
nagyfejü
őstag
Hali!
Tanácsot kérnék tőletek. Pana plazmához kellene egy player amivel wifin v.utp n tudnék hd filmeket nézni a pc ről. Lehetőleg HD Audio t tudja.Valamilyen olcsobb megoldás érdekelne.
üdv
-
nagyfejü
őstag
válasz devil-k #40732 üzenetére
Hali!
42" pana . Van egy jopár film DTS HD MASTER AUDIO 5.1 v. 7.1 hanggal.Jó lenne ha ezt tudná kezelni.
ez esetleg ? http://www.edigital.hu/Multimedia-lejatszo-Android-mini-PC/WD-TV-Wireless-N-HD-Digitalis-Wifi-s-multimedia-lejatszo-p421382.html
vagy valami más?
üdv
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Locutus #40715 üzenetére
Hihi, vagy 240 széles vásznon, ahol a tévén tapasztalható apró percenkénti reccenésből hatalmas akadások lesznek. Ha érzékeny rá a szemed, mindkét esetben kizökkensz a filmből, majd ipari hulladékként tekintesz az ilyen lejátszókra. Szerencsés esetben tolerálod, nem látod és élvezed, ennek tekintetében szólsz hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
válasz Mezga Aladár #40739 üzenetére
A sok baromság elől, ja... De ez csak a szokásos sznobizmus itt PH-n, más topikokban is tetten érhető. Lényegében nincsenek kategóriák, csak a felső, és legdrágább, mert ha már valaki megvette, védeni kell tűzzel vassal. Lényegében elképzelni se tudja egykét magas lovon ülő ember itt, hogy belépő, és középkategória is létezik, ahol egy fikarcnyit sem számít a percenkénti 1 frame, amit még igazán röccenésnek se lehet nevezni. Mert ugye nem mindenkinek van csúcsplazmája, meg 240-es vetítővászna, többszázezres dac, hangrendszer, és a többi... Pont úgy, ahogy az emberek többségének aki ide betéved, szintén csak valami átlagos LCD-je van, amin sokkal komolyabb gondok mellett nemhogy eltörpül egy ilyen 1 frames hiba percenként, de kb a nemlétezik című fiókba el is lehet tenni... De hát ugye kategóriák nélkül itt egy 32-es Technika csúcskészülékhez is beajánlanák az A410-et 90 ezerért, hiába kerül többe mint a TV-je... ehhez csak gratulálni lehet Mert hiszen HA számítana az az 1 framenyi hiba percenként, akkor sem valószínű, hogy megér +60 ezer forintot. Ugye.
Na boldog karácsonyt mindenkinek Aki tud mérlegel, aki meg nem, az úgyis tovább nyomja itt a gótikus arcot.
-
Dorian
félisten
válasz Locutus #40746 üzenetére
Hazudsz, trollkodsz.
Szoktuk ajánlani a 28ezres WD lejátszót, ami már a használható kategória. Mi ennél olcsóbb jó szívvel ajánlható lejátszót nem ismerünk, de hajrá, lehet mindenkinek kísérleti egeret csinálni magából. Senki nem akadályoz meg senkit, hogy megvegye ezeket az olcsó androidosokat és megossza itt a tapasztalatát.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
DjKoxi
senior tag
Sok mindenben tévedsz, de nincs kedvem vitatkozni. Soha nem voltam sznob, és sajnos tehetős sem leszek, hacsak nem nyerek a lottón.....
A PH-en olvasott tanácsok nagyon sok dologban könnyítették meg a döntéseimet vásárlásaim során. Soha nem bántam meg egyetlen vételt sem.Boldog Karácsonyt Neked is!
-
devil-k
nagyúr
Nagyon egyszerű a dolog. Ha ilyen gáz ez a topik, akkor minek jársz a PH-ra? Az is meglátszik, hogy csak bedugtad a képed ide és egyből a Popcornon ragad meg a szemed. Tipikus. Egyébként nem siránkozni kell, hanem tenni valamit azért, hogy előrébb legyen az ember. Persze, erről nem szól a fáma, csak a kifogások garmadája ömlik.
Az ilyen figurák vesznek meg valami ismeretlen vackot, hogy megmutassák a világnak, hogy igenis milyen jót vettem, aztán meg pár nap múlva megy a sírás és a sunnyogás, hogy mégsem olyan jó az a vas.
Just do it!
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest