Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #75912448

    törölt tag

    válasz M@trixfan #32257 üzenetére

    Natív anyagot játszva semmilyen előnyt nem tudnék hozni az A400 javára, ami miatt azt választanám egy HTPC-vel szemben. 2 esetet tudnék elképzelni, lusta lennék néhány napot rászánni a konfigurálására, ill plug n' play kedvelő vagyok és vagy sík hülye a PC-hez. Utóbbi 2 csoportnak inkább médialejátszó, ha vájtszeműek, nagyméretű megjelenítővel rendelkeznek, akkor A400.

    ...Illetve ilyen helyzetben ugyanazt a BD lemezképet lejátszva van egyáltalán különbség a lejátszók között?...

    Persze hogy van, lejátszó szoftverek között is, de a PC-s driverek finomhangolása is elképesztő eltéréseket okoz. Egy jól konfigurált HTPC hozza az A400 szintjét, vagy az A400 egy HTPC szintjét, ahogy tetszik, de míg a Popit készen kapod a kezedbe, addig a PC-t legvégsőkig testreszabhatod, driveres és szoftveres szinten is. Ez kinek előny, kinek hátrány. Hogy mit hozol ki a HTPC-ből (vagy nem hozol), az rajtad múlik és a pénztárcádon, akár sokkal jobbat is, mint az A400, de ez idő, energia és pénz kérdése is.

    Legjobb lenne ha a saját otthoni körülményeid között tudnád összehasonlítani vásárlás előtt, de ez keveseknek adatik meg. 1 biztos, ha nem nézzük a szoftveres részét, feltételezzük, hogy azt csinálja a távirányító amit szeretnénk, abban az esetben az A400 100-ból 99 embernek tévé és vetítő mellé is tökéletes választás, anélkül hogy pécével babrál. Nekem kevés, én vagyok a 100-ból 1, egy nüansz hiányzik, amit megkapok a HTPC-től, de pénzben, időben és energiában is többe került, nekem megérte.

Új hozzászólás Aktív témák