Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz BBéci #20125 üzenetére

    te meg értsd már végre meg, hogy azt próbálom elmondani, hogy ha idetéved egy a témában nem naprakész tudással rendelkező valaki (mint pl. én pár hete), akkor egyértelműen az jön le neki, hogy dune lejátszót vegyen, ha elég a 102 akkor azt, ha kell egy kicsit "komolyabb", akkor meg vegyen 301-et.

    ehhez képest a 102 lehet hogy a dts-t sem tudja analógon kiadni (még nem tisztáztuk, pedig ez alapkövetelmény), de sem a 35e-s, sem az 50e-s modell nem tudja kezelni. a hd hangokat pedig egyik sem.

    én csak amellett kardoskodom, hogy egy kicsit egyenrangúbban kellene tájékoztatni a népet és ajánlgatni a lejátszókat, mert nyilván senki sem örülne neki, ha kiadna ekkora összeget egy lejátszóra, ami aztán egy bd iso-t sem tud hd hanggal lejátszani.

    és most ne gyere azzal, hogy úgyis csak hiperszuper hifin jön ki a különbség, mert nincs jelentősége. tudja, vagy nem tudja, erről van szó. az számomra nem elfogadható, hogy majd fél év múlva tudni fogja az új sdk-ra épülő fél év alatt kifejlesztett bugmentes firmware-rel.

Új hozzászólás Aktív témák