- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubis_9
őstag
CPU-nk, memóriánk, alaplapunk ugyanaz, sőt még nekem a proci is húzva van (lehet neked is), de nálam egyszer sem fagyott eddig le. Soha semmi baj nem volt vele, egyelőre. Sosem használtam még az EPU6-Engine-t...
[ Szerkesztve ]
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
katt777
félisten
Pontosítva a dolgot:
Dominatorok nálam is szarakodtak anno még EP35-ben, azóta Kingmaxok vannak, remek kis RAM-ok, már nem is gyártják ezt a fajtát.
Nálam az okozott véletlenszerű fagyásokat, ha az újabb bios-okba betett C-State-et bekapcsoltam. Ahogy ki, máris jó volt minden. Tehát ennek nincs köze az EPU-hoz, EPU nélkül is megjátszotta.
Szintén az újabb (1406) bios-szal az EPU-ban a két csökkentett profilt -10 és -20%-ról -5 és -10%-ra kellett visszavennem, mert a TV-felvétel mindig akadozó lett, így viszont nem, miközben az energiatakarékosság ugyanúgy működik, tehát a magasabb órajelek is a csökkentett feszültségeken mennek (érdekes; ez olyan sportkocsi effektus, hogy akkor robban le, ha nem hajtod ).
A lap bios-ai alapból támogatnak egyre több RAM-ot, ami egy dolog, viszont ugyanez nem mondható el az EPU-ról, ahhoz adtak ki upgrade-et, pont a RAM-kezelési hibák miatt.
A fentiek figyelembe vételével továbbra is OK az EPU.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM memória kit
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
- G.Skill Trident Z Neo 2 x 16 GB (32 GB) DDR5 6000 MHz CL30 AMD EXPO VADI ÚJ!!!
- MSI MPG B550I GAMING EDGE WIFI Alaplap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest